Product

Αλλόκοτοι, περίεργοι, απρόβλεπτοι, εστέτ

Product

Αλλοπαρμένες μεγαλοφυΐες

Αλλόμορφοι

Κωδικός:
61678
Manufacturer: 
Description: 

Ένα βιβλίο για τους θαλασσοκράτορες, τους Κοσμικούς αδελφούς μας, αλλά και για τους ανθρώπους, τους νεότερους ταξιδευτές στην Κοσμοθάλασσα. Ένα βιβλίο που αν γραφότανε οποτεδήποτε πριν το 1995 δεν θα ήταν το ίδιο. Καλωσορίστε το θαυμαστό νέο κόσμο, καθώς η ανθρωπότητα ανακαλύπτει απολιθωμένες μορφές ζωής σ' ένα βράχο από τον Άρη που κατέπεσε στην Ανταρκτική...ένα φεγγάρι του Κρόνου με λίμνες από μεθάνιο...άλλες Γαίες γύρω από τα επιθανάτια υπολείμματα ενός ήλιου...εξωηλιακούς πλανήτες στα κοντινότερα άστρα.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ένα βιβλίο για τους θαλασσοκράτορες, τους Κοσμικούς αδελφούς μας, αλλά και για τους ανθρώπους, τους νεότερους ταξιδευτές στην Κοσμοθάλασσα. Ένα βιβλίο που αν γραφότανε οποτεδήποτε πριν το 1995 δεν θα ήταν το ίδιο. Καλωσορίστε το θαυμαστό νέο κόσμο, καθώς η ανθρωπότητα ανακαλύπτει απολιθωμένες μορφές ζωής σ' ένα βράχο από τον Άρη που κατέπεσε στην Ανταρκτική...ένα φεγγάρι του Κρόνου με λίμνες από μεθάνιο...άλλες Γαίες γύρω από τα επιθανάτια υπολείμματα ενός ήλιου...εξωηλιακούς πλανήτες στα κοντινότερα άστρα. Ελάτε να ακολουθήσουμε την Εξίσωση του Ντρέικ από τη δημιουργία των ήλιων, στο σχηματισμό των πλανητών, στη γένεση της ζωής, στην ανάδυση της ευφυίας. Τώρα πια είμαστε βέβαιοι ότι ο δικός μας μόνο Γαλαξίας περιλαμβάνει ένα τρισεκατομμύριο κόσμους! Τι υπάρχει εκεί έξω; Ελάτε να το συναντήσουμε...ή αλλιώς, κλείστε τα μάτια στο πραγματικό σύμπαν κι αρχίστε να ζείτε στη δικιά σας προσωπική, πλασματική φυγή από την πραγματικότητα!
Subtitle: 
Η αναζήτηση για την εξωγήινη νοημοσύνη
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7928-45-8
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μιχάλης Χαριτάκης γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δασολογίας και Προστασίας Φυσικού Περιβάλλοντος της Γεωπονοδασολογικής Σχολής του ΑΠΘ. Η πρώτη του εμφάνιση στον έντυπο λόγο είχε εμπνευστή τη διέλευση του κομήτη του Χάλλεϋ, το 1986, και φορέα τη μαθητική εφημερίδα του 21ου Λυκείου Θεσσαλονίκης. Άρθρα του στον ελληνικό περιοδικό τύπο έχουν δημοσιευτεί από το 1989 στα περιοδικά Πτήση και Διάστημα και Τρίτο Μάτι. Από το 1999 συνεργάζεται με το Άβατον, αρθρογραφώντας σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις, τη διαστημική εξερεύνηση και τις φιλοσοφικές προεκτάσεις των σύγχρονων ανακαλύψεων. Έχει γράψει το βιβλίο "Οι Αλλόμορφοι".

Subtitle: 
Η αναζήτηση για την εξωγήινη νοημοσύνη
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7928-45-8
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο