Product

Αλφαβητάριο του Άη Βασίλη

Product

Αλφαβητάριο υπηρεσιών

Αλφαβητάριο υγείας και φιλοσοφίας

Κωδικός:
44705
Description: 

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από δύο μέρη εκ των οποίων το πρώτο αφορά την Υγεία και το δεύτερο τη Φιλοσοφία. Η αρχαία ρήση "Νους υγιής εν σώματι υγιεί" δείχνει γιατί στο βιβλίο προτάσσεται η υγεία αντί της φιλοσοφίας. Γιατί χωρίς την υγεία δεν μπορεί κανείς να αποδώσει θετικά και στη φιλοσοφία, αφού ένα αρρωστημένο σώμα επηρεάζει ψυχή και πνεύμα. Σκοπός του βιβλίου δεν είναι να εξαντληθούν τα θέματα σε βάθος, γιατί κάτι τέτοιο βέβαια θα απαιτούσε τόμους ολόκληρους συγγραφικής εργασίας.

9,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από δύο μέρη εκ των οποίων το πρώτο αφορά την Υγεία και το δεύτερο τη Φιλοσοφία. Η αρχαία ρήση "Νους υγιής εν σώματι υγιεί" δείχνει γιατί στο βιβλίο προτάσσεται η υγεία αντί της φιλοσοφίας. Γιατί χωρίς την υγεία δεν μπορεί κανείς να αποδώσει θετικά και στη φιλοσοφία, αφού ένα αρρωστημένο σώμα επηρεάζει ψυχή και πνεύμα. Σκοπός του βιβλίου δεν είναι να εξαντληθούν τα θέματα σε βάθος, γιατί κάτι τέτοιο βέβαια θα απαιτούσε τόμους ολόκληρους συγγραφικής εργασίας. Για το λόγο αυτό, το βιβλίο στοχεύει στο να αποτελέσει το ερέθισμα, να κεντρίσει το ενδιαφέρον για έρευνα, και τότε μόνο θα ανακαλύψει κανείς ότι πολλά από τα πιστεύω του, όπως του τα δίδαξαν και όπως τα ξέρει, αλλά και ο τρόπος που ζει και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, είναι λαθεμένα. Τότε θα συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα που δε γνωρίζει και που εάν τα γνώριζε, η ζωή του θα έμπαινε σε μία διαφορετική διάσταση. Με το βιβλίο αυτό λοιπόν γίνεται προσπάθεια να προκληθεί το ενδιαφέρον και ο προβληματισμός για έρευνα, γιατί όπως είπε και ο Ιησούς Χριστός στους μαθητές του "...πας ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και εις τον κρούοντα θέλει ανοιχθή!"
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-430-038-5
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μενέλαος Λεβαχίδης είναι Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος μηχανικός του Ε.Μ.Π. και συνταξιούχος διευθυντής της ΔΕΗ. Υπήρξε ιδρυτικός μέλος και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ηλεκτροτεχνικής Ένωσης και διαφόρων άλλων επιστημονικών οργανώσεων. Μιλάει και γράφει σε τρεις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά και έχει μετάσχει σε διάφορα διεθνή τεχνικά συνέδρια.

Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-430-038-5
Book pages: 
256
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο