Product

Αν ήμουν... μπαλαρίνα

Product

Αν ήμουν... Φαραώ

Αν ήμουν... πειρατής

Κωδικός:
106037
Manufacturer: 
Description: 

Ελάτε να γίνουμε πειρατές και να εξερευνήσουμε μαζί με τον καπετάν Ασημογένη τις θάλασσες και τους ωκεανούς ψάχνοντας για θησαυρούς.
Ανοίξτε τα παραθυράκια και δείτε τις κινούμενες και τρισδιάστατες εικόνες να ξεπροβάλλουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

13,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ελάτε να γίνουμε πειρατές και να εξερευνήσουμε μαζί με τον καπετάν Ασημογένη τις θάλασσες και τους ωκεανούς ψάχνοντας για θησαυρούς. Ανοίξτε τα παραθυράκια και δείτε τις κινούμενες και τρισδιάστατες εικόνες να ξεπροβάλλουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-423-982-1
Book pages: 
20
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Saviour Pirotta έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά, από συλλογές παραδοσιακών παραμυθιών μέχρι βιβλία φαντασίας και γνώσεων. Πριν αποφασίσει να ασχοληθεί αποκλειστικά με το γράψιμο, εργάστηκε ως παραμυθάς. Ανέκαθεν τον γοήτευαν οι παραδοσιακοί μύθοι και ιστορίες, γι' αυτό από μικρός ξεκίνησε τη συλλογή τους. Ανάμεσα στα βιβλία του, συγκαταλέγονται τα "A Seed in Need", "Turtle Bay" και το "Joy to the World", μια συλλογή από χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-423-982-1
Book pages: 
20
Book Dimensions: 
29χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο