Product

Αν είχα

Product

Αν είχες φύγει πιο νωρίς

Αν είχα κάνει μια ευχή

Κωδικός:
140649
Manufacturer: 
Description: 

Ιστορίες από την καθημερινότητά μας γραμμένες με χιούμορ και ευαισθησία. Οι χαρακτήρες των ηρώων αναδεικνύο­νται από τον τρόπο που αντιδρούν στα διάφορα γεγονότα. Στις παροχές της ζωής, αλλά και στις στερήσεις. Η ζωή είναι επιθυμία για αγάπη, για γνώση, για δημιουργία. Επιθυμία για την ίδια τη ζωή. Πώς κινούνται για την εκπλήρωσή της; Πώς νιώθουν με το πλήρωμα και, κυρίως, με το ανεκπλήρωτο;

7,29 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ιστορίες από την καθημερινότητά μας γραμμένες με χιούμορ και ευαισθησία. Οι χαρακτήρες των ηρώων αναδεικνύο­νται από τον τρόπο που αντιδρούν στα διάφορα γεγονότα. Στις παροχές της ζωής, αλλά και στις στερήσεις. Η ζωή είναι επιθυμία για αγάπη, για γνώση, για δημιουργία. Επιθυμία για την ίδια τη ζωή. Πώς κινούνται για την εκπλήρωσή της; Πώς νιώθουν με το πλήρωμα και, κυρίως, με το ανεκπλήρωτο; "Ο Γιώργος, καθηλωμένος στο καρότσι, μιλούσε πολλή ώρα. Δεν τον παρακολουθούσε. Ο νους της ξέφευγε διαρκώς στα δικά της. Στ' αυτιά της έφτανε μόνο ο ήρεμος τόνος της φωνής του. Και της έλειψε την ώρα που σταμάτησε. Τότε γύρισε και τον είδε. Είχε καρφώσει το βλέμμα του στοχαστικά πέρα, μακριά στο πυρακτωμένο κομμάτι του ουρανού, την ώρα τη στερνή της μέρας. Τα χείλη του σάλεψαν. - Όμορφη που είναι η ζωή, θεέ μου... τον άκουσε να ψιθυρίζει. Τα λόγια του τη συγκλόνισαν. Ξεκομμένος από οικογένεια, δίχως ταίρι, αδικημένος από τη φύση, πού έβρισκε την ομορφιά; Τόλμησε να τον κοιτάξει κατάματα. Είδε το πρόσωπό του γαλήνιο και γλυκό, ωραίο σαν τον ήλιο στο γέρμα του. Τι μεγαλείο! Το αδικημένο κορμί είχε χαθεί. Πήρε διαστάσεις γίγαντα. Μαζί είχε χαθεί και το δικό της πείσμα..."
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-422-716-5
Book pages: 
120
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στα Γιάννενα. Σπούδασε ζωγραφική και ασχολήθηκε με το αντικείμενο και τη διδασκαλία του. Ήρθε σε επαφή με το βιβλίο, πρώτα με την εικονογράφηση και στη συνέχεια με τη συγγραφή. Βιβλία της που έχουνε εκδοθεί: "Ο πελαργός και η παρέα του" (εκδ. Σύγχρονη Εποχή), Έπαινος Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. "Σάπερλιμπό, το δειλό λιοντάρι" (εκδ. Ντουντούμη). "Μικροί μετανάστες" (εκδ. Ντουντούμη). "Πούλια και Αυγερινός" (εκδ. Καμπανά). "Σαν ψέμα" (εκδ. Σπαθή). "Γεια σας, φίλοι μου" (εκδ. Σπαθή). "Το μαγικό βιολί" (εκδ. Άγκυρα), Βραβείο Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς. "Θεατρικό για παιδιά 4-7 ετών, Εορταστικά (εκδ. αφοί Τραγάκη). "Αγαπάει Γιάγκο, αγαπάει" (εκδ. Άγκυρα), Βραβείο Ελληνικής Εταιρείας Χριστιανικών Γραμμάτων, Τιμητικό Δίπλωμα για την αναγραφή στον Τιμητικό Πίνακα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙBBY). Τακτική συνεργάτης του περιοδικού Συνεργασία. Έχει δημοσιεύσει άρθρα για την εικονογράφηση και έχει πραγματοποιήσει πολλές διαλέξεις σχετικές με το παιδικό βιβλίο. Έχει τιμηθεί με Α΄ βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής. Έργα της έχουν εκτεθεί και έξω από την Ελλάδα. Από το 1990 μετέχει ενεργά στον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και είναι μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-422-716-5
Book pages: 
120
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο