Product

Ανάλυση δεδομένων με τη βοήθεια στατιστικών πακέτων

Product

Ανάλυση δεδομένων με το PASW Statistics 17.0

Ανάλυση δεδομένων με το Microsoft Excel

Κωδικός:
82606
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να εξασκήσετε και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην ανάλυση δεδομένων με τα εργαλεία του Microsoft Office. Γεμάτος με γνώσεις από τους ειδικούς και πρακτικές ασκήσεις, αυτός ο απαραίτητος οδηγός δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές του Microsoft Office για να βρείτε δεδομένα, να αναλύσετε τάσεις, να προσδιορίσετε κινδύνους - και να αρπάξετε τις ευκαιρίες.

48,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να εξασκήσετε και να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην ανάλυση δεδομένων με τα εργαλεία του Microsoft Office. Γεμάτος με γνώσεις από τους ειδικούς και πρακτικές ασκήσεις, αυτός ο απαραίτητος οδηγός δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές του Microsoft Office για να βρείτε δεδομένα, να αναλύσετε τάσεις, να προσδιορίσετε κινδύνους - και να αρπάξετε τις ευκαιρίες. Καλύπτει τα πάντα, από τα βασικά της εφαρμογής φίλτρων και τη μορφοποίηση δεδομένων, μέχρι την ανάλυση πολύπλοκων υποθετικών σεναρίων, την ανάλυση πολυδιάστατων δεδομένων, ακόμη και τη δημιουργία αυτοματοποιημένων λύσεων ανάλυσης δεδομένων.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-209-712-4
Book pages: 
407
Book Dimensions: 
23χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Paul Cornell εργάζεται ως συγγραφέας και συντάκτης στην ομάδα Microsoft Office Help. Έχει εργαστεί σε πολλά έργα Βοήθειας του Office, όπως τα Microsoft Office Visual Basic Reference, Office XP Web Services Toolkit Help, Microsoft Office XP Primary Interop Assemblies Help, και Microsoft Data Analyzer Tutorial.
Εκτός από τη συγγραφή και την επιμέλεια τεχνικών άρθρων για το Microsoft Developer Network (MSDN), συνεισφέρει στη στήλη Office Power User Corner στο Κέντρο Βοήθειας του Microsoft Office και στη στήλη Office Talk του Microsoft Developer Center.
Ζει με τη γυναίκα και τις δύο κόρες του στην πολιτεία της Washington.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-209-712-4
Book pages: 
407
Book Dimensions: 
23χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο