Product

Ανάπτυξη Web Εφαρμογών με PHP και MySQL

Product

Ανάπτυξη Web εφαρμογών με PHP και MySQL

Ανάπτυξη Web εφαρμογών με PHP και MySQL

Κωδικός:
110004
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η PHP και η MySQL είναι δημοφιλείς τεχνολογίες ανοικτού κώδικα, που είναι ιδανικές για γρήγορη ανάπτυξη Web εφαρμογών βάσεων δεδομένων. Η PHP είναι μια δυνατή γλώσσα script, που έχει σχεδιασθεί ειδικά για να επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν γρήγορα, πολύ δυνατές Web εφαρμογές. Η MySQL είναι μια γρήγορη, αξιόπιστη βάση δεδομένων που συνεργάζεται απόλυτα με την PHP και είναι ιδανική για δυναμικές εφαρμογές του Internet.

43,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η PHP και η MySQL είναι δημοφιλείς τεχνολογίες ανοικτού κώδικα, που είναι ιδανικές για γρήγορη ανάπτυξη Web εφαρμογών βάσεων δεδομένων. Η PHP είναι μια δυνατή γλώσσα script, που έχει σχεδιασθεί ειδικά για να επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν γρήγορα, πολύ δυνατές Web εφαρμογές. Η MySQL είναι μια γρήγορη, αξιόπιστη βάση δεδομένων που συνεργάζεται απόλυτα με την PHP και είναι ιδανική για δυναμικές εφαρμογές του Internet. Αυτό το βιβλίο σας μαθαίνει πώς να χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία μαζί, ώστε να παράγετε αποτελεσματικές, διαλογικές Web εφαρμογές. Περιγράφει με σαφήνεια τα βασικά στοιχεία της γλώσσας PHP, εξηγεί πώς να διαμορφώνετε και πώς να δουλεύετε με μία MySQL βάση δεδομένων και στη συνέχεια σας δείχνει πώς να χρησιμοποιείτε την PHP για να αλληλεπιδράτε με τη βάση δεδομένων και το Web διακομιστή. Αυτό το πρακτικό βιβλίο περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα που παρουσιάζουν συνηθισμένες εργασίες, όπως πιστοποίηση χρηστών, δημιουργία ενός καλαθιού ηλεκτρονικών αγορών, δυναμική δημιουργία PDF εγγράφων και εικόνων, αποστολή και διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποστήριξη ομάδων συζήτησης, διαχείριση περιεχομένων και σύνδεση με Web υπηρεσίες μέσω της XML.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-512-351-7
Book pages: 
872
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Luke Welling και η Laura Thomson είναι συνιδρυτές της Tangled Web Design, μιας βραβευμένης εταιρείας ανάπτυξης Web εφαρμογών, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη δυναμικών Web τοποθεσιών με την ΡΗΡ. Ο Welling είναι από τους βασικότερους Web προγραμματιστές στην ομάδα της MySQL AB. Είναι ομιλητής σε μεγάλα συνέδρια "ανοικτού κώδικα" σε όλο τον κόσμο.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-512-351-7
Book pages: 
872
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο