Product

Ανάπτυξη προγραμμάτων σε Java

Product

Ανάπτυξη στην παιδική ηλικία

Ανάπτυξη προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων

Κωδικός:
114932
Αuthor: 
Description: 

To βιβλίο "Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Από τη Θεωρία στην πράξη - Μεθοδολογίες και Εργαλεία (Τόμος Α και Β)" απευθύνεται σε επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πληροφορικής, σε φοιτητές και αποφοίτους τμημάτων πληροφορικής, αλλά και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων. Εισάγει μια κριτική διάσταση αναφορικά με τις σύγχρονες τάσεις στην ευρύτερη περιοχή των πληροφοριακών συστημάτων και των συστημάτων λογισμικού.

29,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

To βιβλίο "Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Από τη Θεωρία στην πράξη - Μεθοδολογίες και Εργαλεία (Τόμος Α και Β)" απευθύνεται σε επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής της Πληροφορικής, σε φοιτητές και αποφοίτους τμημάτων πληροφορικής, αλλά και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων. Εισάγει μια κριτική διάσταση αναφορικά με τις σύγχρονες τάσεις στην ευρύτερη περιοχή των πληροφοριακών συστημάτων και των συστημάτων λογισμικού. Μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για την ευρύτερη περιοχή των πληροφοριακών συστημάτων, καθώς παρουσιάζει με σαφή τρόπο τα βασικότερα χαρακτηριστικά των μεθοδολογιών, των τεχνικών και των εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό των σύγχρονων προηγμένων πληροφοριακών συστημάτων, ενώ παράλληλα εμβαθύνει σταδιακά στα σημαντικότερα από αυτά. Αντικειμενικός στόχος του είναι να δώσει έμφαση στις σύγχρονες τάσεις της βιομηχανίας λογισμικού, προσεγγίζοντας τα ζητήματα της ανάλυσης, του σχεδιασμού και της ανάπτυξης των σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων τόσο από την ακαδημαϊκή όσο και από τη βιομηχανική τους διάσταση. Ο παρών δεύτερος τόμος "Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα: Μεθοδολογίες και Εργαλεία" παρουσιάζει με διεξοδικό τρόπο τις κλασικές και σύγχρονες τάσεις και μεθοδολογίες καθώς και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται ερευνητικά αλλά και πρακτικά για την ανάπτυξη επιτυχημένων πληροφοριακών συστημάτων. Και οι δύο τόμοι συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό και παγκόσμιο Best seller, των πληροφοριακών συστημάτων, των D. Avison και G. Fitzgerald.
Subtitle: 
Μεθοδολογίες και εργαλεία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8105-96-Χ
Book pages: 
463
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο David Avison είναι καθηγητής πληροφοριακών συστημάτων στη Σχολή Διοίκησης ESSEC, κοντά στο Παρίσι, στη Γαλλία αφού ήταν καθηγητής στη Σχολή Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Southampton για εννέα έτη. Είναι επίσης επισκέπτης καθηγητής στο Πολυτεχνείο του Σύδνεϋ της Αυστραλίας και στο Πανεπιστήμιο Brunel της Αγγλίας.

Subtitle: 
Μεθοδολογίες και εργαλεία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8105-96-Χ
Book pages: 
463
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο