Product

Αναγέννηση

Product

Αναγέννηση

Αναγέννηση

Κωδικός:
49224
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας οδηγήσει σ' ένα μαγευτικό ταξίδι στην Ευρώπη την εποχή της Αναγέννησης.

Ήταν η εποχή όπου οι κλασικές ιδέες της αρχαίας ελληνικής και ρωμαϊκής τέχνης αναγεννήθηκαν και ενέπνευσαν μεγάλους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μοναδικά αριστουργήματα.

Ταξιδέψτε από τις ιταλικές Άλπεις στα φλαμανδικά εργαστήρια των ταπισερί και από τα γερμανικά τυπογραφεία στα αγγλικά πανεπιστήμια και στα καλλιτεχνικά κέντρα της Γαλλίας.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας οδηγήσει σ' ένα μαγευτικό ταξίδι στην Ευρώπη την εποχή της Αναγέννησης. Ήταν η εποχή όπου οι κλασικές ιδέες της αρχαίας ελληνικής και ρωμαϊκής τέχνης αναγεννήθηκαν και ενέπνευσαν μεγάλους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μοναδικά αριστουργήματα. Ταξιδέψτε από τις ιταλικές Άλπεις στα φλαμανδικά εργαστήρια των ταπισερί και από τα γερμανικά τυπογραφεία στα αγγλικά πανεπιστήμια και στα καλλιτεχνικά κέντρα της Γαλλίας. Εικόνες με επεξηγήσεις πάνω σε κάθε σημαντική λεπτομέρεια, ακριβείς ιστορικές και πολιτιστικές πληροφορίες για όλες τις χώρες που έζησαν στον πυρετό της Αναγέννησης αλλά και εικονογραφημένες βιογραφίες των σημαντικότερων πρωταγωνιστών αυτής της λαμπρής περιόδου.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-539-717-Χ
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
36χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-539-717-Χ
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
36χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο