Product

Ανακαλύψτε (πάλι) το χαμένο πάθος

Product

Ανακαλύψτε τα ρομπότ

Ανακαλύψτε ξανά το σεξ

Κωδικός:
102549
Manufacturer: 
Description: 

Ανακαλύψτε ξανά το σεξ!
Το καταγράφουν οι έρευνες, το ομολογούμαι κι εμείς (έστω και... ψιθυριστά) όταν κουβεντιάζουμε με τους φίλους μας: μπορεί να περνάμε καλά με τον σύντροφό μας, αλλά όταν έρχεται η ώρα του σεξ, προτιμάμε μια ταινία ή έναν καλό ύπνο! Και μετά, σιγά-σιγά, όπως είναι φυσικό, αρχίζουμε να μην περνάμε πια καλά με τον σύντροφό μας! Σχέση όμως, χωρίς ερωτική ζωή, δεν είναι σχέση -αφήστε που, τελικά, ζωή χωρίς σεξ, δεν είναι καλή ζωή!
Ξέρετε, λοιπόν:
-Πότε αρχίζετε, πραγματικά, να "φλερτάρετε" με την αδιαφορία;

17,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ανακαλύψτε ξανά το σεξ! Το καταγράφουν οι έρευνες, το ομολογούμαι κι εμείς (έστω και... ψιθυριστά) όταν κουβεντιάζουμε με τους φίλους μας: μπορεί να περνάμε καλά με τον σύντροφό μας, αλλά όταν έρχεται η ώρα του σεξ, προτιμάμε μια ταινία ή έναν καλό ύπνο! Και μετά, σιγά-σιγά, όπως είναι φυσικό, αρχίζουμε να μην περνάμε πια καλά με τον σύντροφό μας! Σχέση όμως, χωρίς ερωτική ζωή, δεν είναι σχέση -αφήστε που, τελικά, ζωή χωρίς σεξ, δεν είναι καλή ζωή! Ξέρετε, λοιπόν: -Πότε αρχίζετε, πραγματικά, να "φλερτάρετε" με την αδιαφορία; -Πώς μπορείτε να υπερβείτε, κυριολεκτικά, τον εαυτό σας; -Γιατί λέμε ότι ο ύπνος είναι το νέο σεξ; -Με ποιο τρόπο θα κάνετε τον σύντροφό σας να "ξυπνήσει"; -Τι είναι αυτό που θα σας κάνει ακαταμάχητους εραστές; -Ποια είναι τα απαραίτητα μυστικά των ζευγαριών;
Subtitle: 
Οι καλύτερες ιδέες για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88859-3-0
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Elisabeth Wilson, πτυχιούχος ιατρικών επιστημών, εργάστηκε πολλά χρόνια ως συντάκτρια ιατρικών θεμάτων, ενώ, στη συνέχεια, ασχολήθηκε περισσότερο με ιατρικά θέματα. Έχει γράψει πάρα πολλά άρθρα για το σεξ και τις σχέσεις σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, όπως η "Daily Mail" και η "Mirror" και θεωρείται πια αυθεντία στα θέματα αυτά! Σήμερα είναι υπεύθυνη για τους τομείς της Υγείας και Ποιότητας Ζωής στο ιδιαίτερα επιτυχημένο περιοδικό "She".

Subtitle: 
Οι καλύτερες ιδέες για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88859-3-0
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο