Product

Αναλυτική χημεία

Product

Αναλυτική χημεία

Αναλυτική χημεία

Κωδικός:
68086
Description: 

Η Αναλυτική Χημεία δεν είναι μόνο για τους αναλυτικούς χημικούς. Επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων, μηχανικοί και τεχνολόγοι, αντλούν ολοένα και περισσότερο δεδομένα χημικής ανάλυσης για την πρόοδο των εργασιών τους. Με το παραπάνω σκεπτικό, το βιβλίο αυτό που γράφτηκε για τους πρωτοετείς σπουδαστές του τμήματος χημικών μηχανικών του Ε.Μ.Π., μπορεί γενικότερα να φανεί χρήσιμο σε νεοεισερχόμενους στον κλάδο της Αναλυτικής Χημείας. Ο αναγνώστης εισάγεται στην κλασική και στην ενόργανη ανάλυση.

42,19 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Αναλυτική Χημεία δεν είναι μόνο για τους αναλυτικούς χημικούς. Επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων, μηχανικοί και τεχνολόγοι, αντλούν ολοένα και περισσότερο δεδομένα χημικής ανάλυσης για την πρόοδο των εργασιών τους. Με το παραπάνω σκεπτικό, το βιβλίο αυτό που γράφτηκε για τους πρωτοετείς σπουδαστές του τμήματος χημικών μηχανικών του Ε.Μ.Π., μπορεί γενικότερα να φανεί χρήσιμο σε νεοεισερχόμενους στον κλάδο της Αναλυτικής Χημείας. Ο αναγνώστης εισάγεται στην κλασική και στην ενόργανη ανάλυση. Στόχος είναι να αποκτήσει το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο, προτού να αναζητήσει τις λεπτομέρειες μιας αναλυτικής τεχνικής ή προτού να πατήσει το κουμπί ενός αναλυτικού οργάνου.
Subtitle: 
Θέματα και προβλήματα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7510-86-0
Book pages: 
416
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σ. Λιοδάκης είναι επικ. καθηγητής Ε.Μ.Π. Τις βασικές σπουδές του έκανε στο Πανεπιστήμιο Πατρών και τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Birmingham. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην ανάλυση φυσικών προϊόντων και στην ανάπτυξη επιβραδυντών για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών. Έχει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος στη βιομηχανία σε θέματα Αναλυτικής Χημείας. Έχει συγγράψει τα σχολικά βιβλία Χημείας για το Λύκειο, μετά από πανελλήνιο διαγωνισμό.

Subtitle: 
Θέματα και προβλήματα
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7510-86-0
Book pages: 
416
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο