Product

Αναλύσεις λογοτεχνικών κειμένων για την Γ΄ λυκείου

Product

Αναλύσεις ποιητικών κειμένων

Αναλύσεις περί κοινωνικής δομής

Κωδικός:
120283
Description: 

Το αντικείμενο του έργου αυτού κινείται στο γενκό πλαίσιο της πολιτικής ανάλυσης. Εξειδικεύεται κυρίως στη θεωρία της οργάνωσης, την κοινωνιολογία της εργασίας, τη θεωρία των κοινωνικών τάξεων, σε αναλύσεις με αναφορές στην πολιτική θεωρία και σε προσεγγίσεις για την εφαρμοσμένη πολιτική. Συντίθεται από κείμενα τα οποία έχουν γραφεί και δοκιμαστεί σε διάφορες ευκαιρίες.

14,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το αντικείμενο του έργου αυτού κινείται στο γενκό πλαίσιο της πολιτικής ανάλυσης. Εξειδικεύεται κυρίως στη θεωρία της οργάνωσης, την κοινωνιολογία της εργασίας, τη θεωρία των κοινωνικών τάξεων, σε αναλύσεις με αναφορές στην πολιτική θεωρία και σε προσεγγίσεις για την εφαρμοσμένη πολιτική. Συντίθεται από κείμενα τα οποία έχουν γραφεί και δοκιμαστεί σε διάφορες ευκαιρίες. Τα περιεχόμενά του έχουν την πρόθεση να αναλύσουν τις προϋποθέσεις, τις ξεχωριστές όψεις των πραγματικοτήτων της ελληνικής κοινωνίας και τη συγκροτημένη πρόσληψή τους, ενώπιον της χρονικής αφορμής η οποία δηλώνεται από τη μετάβαση στον εικοστό πρώτο αιώνα. [...] (από τα προλεγόμενα του βιβλίου)
Subtitle: 
Κοινωνική οργάνωση και πολιτική στον εικοστό πρώτο αιώνα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2072-7
Book pages: 
250
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ανδρέας Ν. Λύτρας γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία. Είναι διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου από το 1989. Διδάσκει αυτοδύναμα από το 1990 στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 1996 εξελέγη Λέκτορας και το 2000 Επίκουρος Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει διατελέσει διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας, διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και διοικητής στο ΓΝΑ "Κοργιαλένειο - Μπενάκειο, ΕΕΣ". Βιβλία του έχουν ενταχθεί σε βιβλιοθήκες ξένων πανεπιστημίων. Επιπλέον έχει εκπονήσει και δημοσιεύσει άρθρα, συμμετοχές σε συλλογικά έργα και ανακοινώσεις σε συνέδρια.

Subtitle: 
Κοινωνική οργάνωση και πολιτική στον εικοστό πρώτο αιώνα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2072-7
Book pages: 
250
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο