Product

Ανατομία ενός εγκλήματος

Product

Ανατομία ενός τοίχου

Ανατομία ενός ημερήσιου μαθήματος φυσικής αγωγής

Κωδικός:
34562
Manufacturer: 
Description: 

Είναι ένα βιβλίο που δεν προορίζεται μόνο γι' αυτούς που διδάσκουν Φ.Α. αλλά και για κάθε εκπαιδευτικό που τον απασχολεί η ποιότητα του μαθήματος που διδάσκει. Το βιβλίο απευθύνεται και στους προπονητές, ώστε να μπορέσουν ν' απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις μη πρακτικής φύσης και έτσι να οργανώσουν τη δουλειά τους καλύτερα.

Απευθύνεται γενικά σε όσους καταλαβαίνουν την ερώτηση και αναζητούν την απάντηση.

11,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι ένα βιβλίο που δεν προορίζεται μόνο γι' αυτούς που διδάσκουν Φ.Α. αλλά και για κάθε εκπαιδευτικό που τον απασχολεί η ποιότητα του μαθήματος που διδάσκει. Το βιβλίο απευθύνεται και στους προπονητές, ώστε να μπορέσουν ν' απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις μη πρακτικής φύσης και έτσι να οργανώσουν τη δουλειά τους καλύτερα. Απευθύνεται γενικά σε όσους καταλαβαίνουν την ερώτηση και αναζητούν την απάντηση.
Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-278-040-1
Book pages: 
114
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Μουντάκης γεννήθηκε στο Έλος Χανίων. Είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σπάρτης. Τις μεταπτυχιακές του σπουδές, μάστερ και διδακτορικό, έκανε στην Αγγλία. Διατέλεσε σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και είναι συγγραφέας επιστημονικών βιβλίων και άρθρων. Διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα και έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία και την έρευνα των παραδοσιακών χορών. Το διάβασμα και η συγγραφή ποιημάτων ήταν πάντα μέσα στα ενδιαφέροντα του.

Publications Date: 
1993
Book ISBN: 
960-278-040-1
Book pages: 
114
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο