Product

Βόρεια προς την Ανατολή

Product

Σχολικό ημερολόγιο 2013-14 Disney

Ανδριώτικες ιστορίες

Κωδικός:
189826
Product Categories: 
Description: 

Ο Μιχάλης Βλαχάκης δεν είναι συγγραφέας κατ' επάγγελμα. Όμως, η μεγάλη του αγάπη για τον τόπο καταγωγής του, την 'Ανδρο, τον παρακίνησε να γράψει διάφορες ιστορίες για πρόσωπα και χαρακτήρες του τόπου, για γεγονότα, ήθη και έθιμα του νησιού που έχουν περάσει πια ανεπιστρεπτί.
Οι ιστορίες αυτές συλλέχθηκαν, καταγράφηκαν και εκδόθηκαν για πρώτη φορά του 2009 σε ένα βιβλίο με τίτλο Ανδριώτικες Ιστορίες. Το βιβλίο αυτό εκδίδεται για δεύτερη φορά βελτιωμένο και εμπλουτισμένο με περισσότερες ιστορίες, δίνοντας συγχρόνως μια αρτιότερη εικόνα του νησιού.

8,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Μιχάλης Βλαχάκης δεν είναι συγγραφέας κατ' επάγγελμα. Όμως, η μεγάλη του αγάπη για τον τόπο καταγωγής του, την 'Ανδρο, τον παρακίνησε να γράψει διάφορες ιστορίες για πρόσωπα και χαρακτήρες του τόπου, για γεγονότα, ήθη και έθιμα του νησιού που έχουν περάσει πια ανεπιστρεπτί. Οι ιστορίες αυτές συλλέχθηκαν, καταγράφηκαν και εκδόθηκαν για πρώτη φορά του 2009 σε ένα βιβλίο με τίτλο Ανδριώτικες Ιστορίες. Το βιβλίο αυτό εκδίδεται για δεύτερη φορά βελτιωμένο και εμπλουτισμένο με περισσότερες ιστορίες, δίνοντας συγχρόνως μια αρτιότερη εικόνα του νησιού.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-01-1602-4
Book pages: 
207
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-01-1602-4
Book pages: 
207
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο