Product

Ανεξερεύνητη Σέριφος

Product

Ανεξερεύνητη υποβρύχια Αττική

Ανεξερεύνητη Τήνος

Κωδικός:
95493
Description: 

Όσοι από σας εξακολουθείτε να ταυτίζετε την Τήνο με το προσκύνημα στην Παναγία είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας!
Μεσαιωνικά χωριά που εξακολουθούν να είναι γεμάτα ζωή, πανέμορφα μονοπάτια, απομονωμένες παραλίες με πεντακάθαρα νερά, βράχια με σχήματα που ενέπνευσαν τους καλλιτέχνες, τα έργα των διάσημων τηνιακών γλυπτών, το κάστρο του Ξώμπουργου, οι μοναδικοί γρανίτες του Βωλάξ, περισσότεροι από 600 περιστεριώνες με λιθοκεντήματα που ζηλεύουν οι υπόλοιπες Κυκλάδες, χωματόδρομοι που οδηγούν σε αρχαίους οικισμούς τους οποίους λίγοι γνωρίζουν.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όσοι από σας εξακολουθείτε να ταυτίζετε την Τήνο με το προσκύνημα στην Παναγία είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας! Μεσαιωνικά χωριά που εξακολουθούν να είναι γεμάτα ζωή, πανέμορφα μονοπάτια, απομονωμένες παραλίες με πεντακάθαρα νερά, βράχια με σχήματα που ενέπνευσαν τους καλλιτέχνες, τα έργα των διάσημων τηνιακών γλυπτών, το κάστρο του Ξώμπουργου, οι μοναδικοί γρανίτες του Βωλάξ, περισσότεροι από 600 περιστεριώνες με λιθοκεντήματα που ζηλεύουν οι υπόλοιπες Κυκλάδες, χωματόδρομοι που οδηγούν σε αρχαίους οικισμούς τους οποίους λίγοι γνωρίζουν.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8189-67-5
Book pages: 
311
Book Dimensions: 
22χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βάλυ Βαϊμάκη είναι δημοσιογράφος. Σπούδασε Νομικά και δημοσιογραφία και ξεκίνησε την καριέρα της ως αρχισυντάκτης σε ειδικά περιοδικά για τα Μέσα Επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 9.61, με το περιοδικό "Έψιλον" και την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία όπου καθιέρωσε τη στήλη "Μέσα και Media". Επί ενάμιση χρόνο παρουσίασε επίσης στην ΕΤ2 την εκπομπή για την τέχνη και την τεχνολογία "Μετά Τι;" σε σκηνοθεσία Μάνθου Σαντοριναίου.
Ακολούθησε πολυετής συνεργασία με σειρά περιοδικών: "Μετρό", "Εικόνες", "Κλικ", "Men", "Elle", "Οικονομικός Ταχυδρόμος", "Marie Claire" και την εφημερίδα "Athens Voice" για τα οποία έκανε συνεντεύξεις, έρευνες και ταξιδιωτικά θέματα. Ασχολήθηκε επίσης με τον τομέα της επικοινωνίας, τη διοργάνωση συνεδρίων, τις ειδικές εκδόσεις και συνεργάστηκε ως σύμβουλος επικοινωνίας με διάφορες εταιρείες, καθώς και με τη μη κυβερνητική οργάνωση της Green Peace.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8189-67-5
Book pages: 
311
Book Dimensions: 
22χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο