Product

Ανεπαίσθητη προσβολή

Product

Ανεπαρκείς καθώς και ράθυμοι

Ανεπάρκεια g6pd

Κωδικός:
159841
Description: 

Μάθε τα φάρμακα, τις δρόγες, τις χημικές ουσίες και τα τρόφιμα που θα πρέπει να αποφεύγονται ή να χορηγούνται με προσοχή στα άτομα με ανεπάρκεια g6pd.

Ο πρώτος στην Ελλάδα συνοπτικός οδηγός φαρμακοεπαγρύπνησης για τους ασθενείς με ανεπάρκεια g6pd.
Περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανεπάρκεια g6pd: διάγνωση, κλινική εικόνα, αντιμετώπιση και 135 μονογραφίες φαρμάκων (ακόμα και αυτών που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα), δρογών, χημικών ουσιών και τροφίμων που θα πρέπει να αποφεύγονται ή να χορηγούνται με προσοχή στα άτομα που πάσχουν από ανεπάρκεια g6pd.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μάθε τα φάρμακα, τις δρόγες, τις χημικές ουσίες και τα τρόφιμα που θα πρέπει να αποφεύγονται ή να χορηγούνται με προσοχή στα άτομα με ανεπάρκεια g6pd. Ο πρώτος στην Ελλάδα συνοπτικός οδηγός φαρμακοεπαγρύπνησης για τους ασθενείς με ανεπάρκεια g6pd. Περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανεπάρκεια g6pd: διάγνωση, κλινική εικόνα, αντιμετώπιση και 135 μονογραφίες φαρμάκων (ακόμα και αυτών που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα), δρογών, χημικών ουσιών και τροφίμων που θα πρέπει να αποφεύγονται ή να χορηγούνται με προσοχή στα άτομα που πάσχουν από ανεπάρκεια g6pd.
Subtitle: 
Οδηγός επαγρύπνησης
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-98741-0-Χ
Book pages: 
204
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Οδηγός επαγρύπνησης
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-98741-0-Χ
Book pages: 
204
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο