Product

Ανιχνεύσεις και εκτιμήσεις

Product

Ανίχνευση στον κόσμο των μαθησιακών διαταραχών

Ανιχνεύσεις στις φλέβες της γης

Κωδικός:
92722
Description: 

Τα έγκατα της γης κρύβουν μυστικά και εκπλήξεις που λίγοι άνθρωποι έχουν την τύχη να γνωρίσουν. Σπηλιές που φιλοξένησαν, εκατομμύρια χρόνια πριν, πρωτόγονους ανθρώπους, χαράδρες και βάραθρα που κατακτώνται με μεγάλη δυσκολία, ποτάμια και λίμνες που χάνονται μέσα από υπόγεια σιφόνια σε άγνωστες κατευθύνσεις... αυτοί είναι μερικοί από τους προορισμούς στους οποίους η συγγραφέας μας καλεί να την ακολουθήσουμε.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα έγκατα της γης κρύβουν μυστικά και εκπλήξεις που λίγοι άνθρωποι έχουν την τύχη να γνωρίσουν. Σπηλιές που φιλοξένησαν, εκατομμύρια χρόνια πριν, πρωτόγονους ανθρώπους, χαράδρες και βάραθρα που κατακτώνται με μεγάλη δυσκολία, ποτάμια και λίμνες που χάνονται μέσα από υπόγεια σιφόνια σε άγνωστες κατευθύνσεις... αυτοί είναι μερικοί από τους προορισμούς στους οποίους η συγγραφέας μας καλεί να την ακολουθήσουμε. Εκτός από το ταξίδι, το βιβλίο παρουσιάζει πρωτόγνωρες εικόνες ανθρώπινου θάρρους και δύναμης. Η συγγραφέας μας ξεναγεί στη σκέψη των σπηλαιοδυτών και τους αποκαλεί "ήρωες" για την προσπάθεια που καταβάλλουν να χαρτογραφήσουν τον "κάτω κόσμο", αντιμέτωποι με το "άσπιλο σκοτάδι", τις ψευδαισθήσεις και τον πανικό, που μπορεί να τους κοστίσει τη ζωή τους. Θαμμένη για ημέρες στα βάθη των Πυρηναίων και άλλων οροσειρών της Ευρώπης, η συγγραφέας δίνει μαθήματα επιβίωσης και μας προκαλεί να βυθιστούμε μαζί της μέχρι το κέντρο της Γης...
Subtitle: 
Εξερεύνηση στα σπήλαια του κόσμου
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-355-5
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελένη Αποστολοπούλου-Χουκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει ποικίλα επιστημονικά ενδιαφέροντα, μεταξύ των οποίων την κοινωνιολογία και την ελληνική φιλολογία.
Παντρεύτηκε τον Κορνήλιο Χουκ, Ολλανδό νομικό και ίδρυσε το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ολλανδία-Ελλάς. Επίσης, διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Ολλανδίας ελληνική γλώσσα και πολιτισμό.
Έχει ασχοληθεί με την υποβρύχια φωτογράφηση και κινηματογράφηση και τα τελευταία τριάντα χρόνια είναι δεινή σπηλαιοκαταδύτρια, από τις ελάχιστες που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Έχει εξερευνήσει άπειρες σπηλιές και έχει δημοσιεύσει σχετικά άρθρα. Σε συνεργασία με την Κίρα Σίνου έχει εκδώσει το βιβλίο "Με το χέρι στο βυθό".

Subtitle: 
Εξερεύνηση στα σπήλαια του κόσμου
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-535-355-5
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο