Product

Ανόργανη χημεία

Product

Ανόργανη χημεία

Ανόργανη χημεία

Κωδικός:
93299
Description: 

Η έκδοση του παρόντος βιβλίου έχει ως σκοπό την παροχή κατάλληλου βοηθήματος στους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου αλλά και σε κάθε σπουδαστή που θα ήθελε να μελετήσει τις βασικές αρχές της ανόργανης χημείας. Το υπόβαθρο που απαιτείται για την κατανόησή του είναι οι γνώσεις που έχει αποκτήσει κανείς με την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών. Η παρουσίαση των αρχών γίνεται από την αρχή και ως εκ τούτου, το παρόν εγχειρίδιο θα μπορούσε να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα και για τους διδάσκοντες των τελευταίων τάξεων των λυκείων της χώρας.

59,62 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έκδοση του παρόντος βιβλίου έχει ως σκοπό την παροχή κατάλληλου βοηθήματος στους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου αλλά και σε κάθε σπουδαστή που θα ήθελε να μελετήσει τις βασικές αρχές της ανόργανης χημείας. Το υπόβαθρο που απαιτείται για την κατανόησή του είναι οι γνώσεις που έχει αποκτήσει κανείς με την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών. Η παρουσίαση των αρχών γίνεται από την αρχή και ως εκ τούτου, το παρόν εγχειρίδιο θα μπορούσε να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα και για τους διδάσκοντες των τελευταίων τάξεων των λυκείων της χώρας. Οι απαιτούμενες έννοιες δίνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή απλότητα και σαφήνεια χωρίς όμως να θυσιάζεται η χημική τους ορθότητα και η λογική συνέπεια. Ερωτήσεις όπως "γιατί;", "πώς;" "πότε;" διατρέχουν όλη την ύλη, οδηγώντας μεθοδικά στην κατανόηση των εννοιών. Περιλαμβάνονται σχήματα, διαγράμματα καθώς και πίνακες που θα βοηθήσουν τον αναγνώστη στην εμπέδωση των αρχών της Ανόργανης Χημείας χωρίς να απαιτείται στείρα απομνημόνευση. Επιπλέον σε όλα τα κεφάλαια παρατίθενται ερωτήσεις προς απάντησ, λυμένες ασκήσεις και παραδείγματα που θα διευκολύνουν τον αναγνώστη στον τρόπο σκέψης, ενώ στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρατίθεται και η αντίστοιχη βιβλιογραφία.
Subtitle: 
Βασικές αρχές
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-351-583-3
Book pages: 
534
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Πνευματικάκης είναι ομότιμος καθηγητής του τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο την Ανόργανη Χημεία-Βιοανόργανη. Έχει διδάξει επανειλημμένα μαθήματα γενικής και ανόργανης χημείας τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Στην μακροχρόνια θητεία του έχει επιβλέψει διδακτορικές διατριβές και διατριβές ειδίκευσης. Στο συγγραφικό του έργο περιλαμβάνονται 6 ελληνικά διδακτικά εγχειρίδια και 55 ερευνητικές εργασίες που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά. Έχει συγγράψει εκθέσεις για διεθνή περιοδικά και προγράμματα ενώ έχει συμμετάσχει σε οργανωτικές και επιστημονικές επιτροπές διεθνών και ελληνικών συνεδρίων.

Subtitle: 
Βασικές αρχές
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-351-583-3
Book pages: 
534
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο