Product

Αξιολόγηση και βαθμολογία στο δημοτικό σχολείο

Product

Αξιολόγηση και διαχείριση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας για επαγγελματικά εκτιθέμενους

Αξιολόγηση και διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων

Κωδικός:
82590
Description: 

Το μεγάλο πλήθος των αμοιβαίων κεφαλαίων που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά καθιστά ιδιαίτερα περίπλοκη την αξιολόγησή τους, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι επενδυτές να αναζητούν επενδυτικές συμβουλές από εξειδικευμένα στελέχη διαχείρισης των αμοιβαίων κεφαλαίων. Υπό το πρίσμα της παραπάνω διαπίστωσης, στόχος του βιβλίου αυτού είναι να δώσει απάντηση σε μια σειρά καίριων ζητημάτων όσον αφορά την αξιολόγηση και τη διαχείριση των αμοιβαίων κεφαλαίων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

20,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το μεγάλο πλήθος των αμοιβαίων κεφαλαίων που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά καθιστά ιδιαίτερα περίπλοκη την αξιολόγησή τους, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι επενδυτές να αναζητούν επενδυτικές συμβουλές από εξειδικευμένα στελέχη διαχείρισης των αμοιβαίων κεφαλαίων. Υπό το πρίσμα της παραπάνω διαπίστωσης, στόχος του βιβλίου αυτού είναι να δώσει απάντηση σε μια σειρά καίριων ζητημάτων όσον αφορά την αξιολόγηση και τη διαχείριση των αμοιβαίων κεφαλαίων, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η παρουσίαση του θέματος από θεωρητική σκοπιά καλύπτει την έννοια των αμοιβαίων κεφαλαίων καθώς και την παρουσίαση των μεθοδολογιών που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγησή τους. Όσον αφορά την πρακτική σκοπιά του θέματος, αναπτύσσεται μια μεθοδολογική προσέγγιση η οποία ενοποιεί τη διαδικασία ανάπτυξης ενός υποδείγματος αξιολόγησης της επίδοσης των αμοιβαίων κεφαλαίων με την κατασκευή και διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου αμοιβαίων κεφαλαίων. [...]
Subtitle: 
Θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-209-709-4
Book pages: 
293
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κωνσταντίνα Πενταράκη είναι διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (2003) σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης. Επίσης είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης (1994), κάτοχος Master of Science (Mεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων - Department of Economic and Management Sciences, 1996) στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης, και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης (Πολυτεχνείο Κρήτης, 1998).
'Εχει δημοσιεύσει αρκετές ερευνητικές εργασίες σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πολλά εθνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης, διαχείρισης χρηματοοικονομικών κινδύνων και επιχειρησιακής έρευνας, χώροι στους οποίους επικεντρώνονται τα βασικά της ερευνητικά ενδιαφέροντα.

Subtitle: 
Θεωρητική και εμπειρική προσέγγιση
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-209-709-4
Book pages: 
293
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο