Product

Άπαντα... Πανάκια!

Product

Απαντάμε στις ερωτήσεις των παιδιών για τη θάλασσα

Απαντάμε στις ερωτήσεις των παιδιών για τα αθλήματα

Κωδικός:
111120
Manufacturer: 
Description: 

Απαντάμε στις ερωτήσεις των παιδιών για τις ρίζες του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα διάφορα αθλήματα και την εξέλιξή τους στο πέρασμα του χρόνου. Ταυτόχρονα, εξηγούμε τους βασικούς κανόνες των αγωνισμάτων, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα δημοφιλή στη χώρα μας σπορ, καθώς και για όλα εκείνα που έχουν απήχηση στο εξωτερικό.
Όλες οι πιθανές και οι πιο ευφάνταστες απορίες βρίσκουν τις απαντήσεις τους μέσα από σύντομα, κατανοητά κείμενα, με χιουμοριστική εικονογράφηση.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Απαντάμε στις ερωτήσεις των παιδιών για τις ρίζες του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα διάφορα αθλήματα και την εξέλιξή τους στο πέρασμα του χρόνου. Ταυτόχρονα, εξηγούμε τους βασικούς κανόνες των αγωνισμάτων, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα δημοφιλή στη χώρα μας σπορ, καθώς και για όλα εκείνα που έχουν απήχηση στο εξωτερικό. Όλες οι πιθανές και οι πιο ευφάνταστες απορίες βρίσκουν τις απαντήσεις τους μέσα από σύντομα, κατανοητά κείμενα, με χιουμοριστική εικονογράφηση. Το βιβλίο "Ρωτάω και Μαθαίνω" μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι γνώσεων για μικρούς και μεγάλους!
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-441-438-0
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
22χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-441-438-0
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
22χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο