Product

Από το Άμστερνταμ στη Νίκαια

Product

Από το Αραράτ στον Όλυμπο

Από το απείρως μικρό στο απείρως μέγα

Κωδικός:
191915
Description: 

Έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία για το Σύμπαν και την εξέλιξή του από διακεκριμένους επιστήμονες παγκοσμίου φήμης, αλλά και από απλούς επιστήμονες, που απευθύνονται σε μη ειδικούς.

Το βιβλίο του κ. Γ. Χρύση απευθύνεται στον απλό, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις πολίτη, που θέλει να μάθει πώς δημιουργήθηκε το Σύμπαν.

Με γλαφυρότητα, ακρίβεια και μεθοδικότητα που συνεπαίρνει τον αναγνώστη, του προσφέρει μοναδικές γνώσεις με τον πιο ευχάριστο και απλό τρόπο.

15,97 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία για το Σύμπαν και την εξέλιξή του από διακεκριμένους επιστήμονες παγκοσμίου φήμης, αλλά και από απλούς επιστήμονες, που απευθύνονται σε μη ειδικούς. Το βιβλίο του κ. Γ. Χρύση απευθύνεται στον απλό, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις πολίτη, που θέλει να μάθει πώς δημιουργήθηκε το Σύμπαν. Με γλαφυρότητα, ακρίβεια και μεθοδικότητα που συνεπαίρνει τον αναγνώστη, του προσφέρει μοναδικές γνώσεις με τον πιο ευχάριστο και απλό τρόπο. "Από το απείρως Μικρό στο απείρως Μέγα". Με την απαράμιλλη ικανότητα του συγγραφέα, που συναρπάζει τον αναγνώστη κάθε ηλικίας, αποτυπώνεται η θαυμάσια διαδρομή από το πολύ μικρό ως το πολύ μεγάλο.
Subtitle: 
Η κοσμολογική εξέλιξη
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-6814-86-6
Book pages: 
444
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η κοσμολογική εξέλιξη
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-6814-86-6
Book pages: 
444
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο