Product

Από τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο

Product

Από τον Θησέα στον Κλεισθένη

Από τον θησαυρό των πρώτων Ελλήνων ποιητών φιλοσόφων. Λεκτικά σήματα

Κωδικός:
199539
Description: 

Η μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τον νοηματικό πλούτο των Πρώτων Ελλήνων Φιλοσόφων και το ταξίδι μου της ποιητικής νεοελληνικής απόδοσης του σωζόμενου έργου των τριών ποιητών-στοχαστών με παρεκίνησαν να αποδώσω στη νεοελληνική και γαλλική τους όρους των τριών ποιητών-φιλοσόφων, εκείνους που δεν ευτύχησαν να περιληφθούν -επειδή παραλείφθηκαν τα αποσπάσματα στα οποία απαντούσαν ή αποδόθηκαν διαφορετικά-, σε νεοελληνικά Λεξικά...

Τα αποσπάσματα στα οποία απαντούσαν οι όροι που κατέγραψα είναι και στο παρόν Λεξικό μεταφρασμένα έμμετρα στην νεοελληνική.

6,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τον νοηματικό πλούτο των Πρώτων Ελλήνων Φιλοσόφων και το ταξίδι μου της ποιητικής νεοελληνικής απόδοσης του σωζόμενου έργου των τριών ποιητών-στοχαστών με παρεκίνησαν να αποδώσω στη νεοελληνική και γαλλική τους όρους των τριών ποιητών-φιλοσόφων, εκείνους που δεν ευτύχησαν να περιληφθούν -επειδή παραλείφθηκαν τα αποσπάσματα στα οποία απαντούσαν ή αποδόθηκαν διαφορετικά-, σε νεοελληνικά Λεξικά... Τα αποσπάσματα στα οποία απαντούσαν οι όροι που κατέγραψα είναι και στο παρόν Λεξικό μεταφρασμένα έμμετρα στην νεοελληνική. Το έργο μου αυτό ως "συμπλήρωμα" είναι μόνο αφορμή για την αποκατάσταση της "αληθείης ευκυκλέος" που αφορά στην κατάδειξη του αδαπάνητου θησαυρού της ελληνικής ενιαίας γλώσσας.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-527-875-8
Book pages: 
77
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-527-875-8
Book pages: 
77
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο