Product

Απών

Product

Αρ γιου σίριους?

Απών

Κωδικός:
122897
Manufacturer: 
Description: 

"Τι ζήσαμε εμείς οι δύο: Όλα από την αρχή. Μέσα έξω. Έψαχνα ώρες, μέρες, νύχτες, την αρχή μιας αλήθειας. Μιας! Τίποτα... Το πλήρες κενό. Άδειασε το μυαλό μου κι η ψυχή μου. Μακάρι να 'χα μίσος μέσα μου. Το μίσος είναι αίσθημα ζωντανό. Μια τρύπα έχω, Σήφη. Μια τεράστια τρύπα. Μα δε λυπάμαι, γιατί απ' αυτήν τη μάχη με τον εαυτό μου κέρδισα κάτι. Να μπορώ να ζω με μένα. Να με δεχτώ όπως είμαι και να συμφιλιωθώ με το τίποτα. Κι εσύ, όπως έφυγες απ' τη ζωή μου, αυθαίρετα, έτσι αυθαίρετα γύρισες πίσω.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Τι ζήσαμε εμείς οι δύο: Όλα από την αρχή. Μέσα έξω. Έψαχνα ώρες, μέρες, νύχτες, την αρχή μιας αλήθειας. Μιας! Τίποτα... Το πλήρες κενό. Άδειασε το μυαλό μου κι η ψυχή μου. Μακάρι να 'χα μίσος μέσα μου. Το μίσος είναι αίσθημα ζωντανό. Μια τρύπα έχω, Σήφη. Μια τεράστια τρύπα. Μα δε λυπάμαι, γιατί απ' αυτήν τη μάχη με τον εαυτό μου κέρδισα κάτι. Να μπορώ να ζω με μένα. Να με δεχτώ όπως είμαι και να συμφιλιωθώ με το τίποτα. Κι εσύ, όπως έφυγες απ' τη ζωή μου, αυθαίρετα, έτσι αυθαίρετα γύρισες πίσω. Για να συνεχίσουμε τι; Τι ήταν αυτό που είχαμε, άραγε, που τόσο εύκολα τινάχτηκε στον αέρα; Όχι, δεν το θέλω. Αποδείχτηκε κάλπικο. Κι εγώ δεν είμαι εκεί που μ' άφησες... Ναι, ο Στάθης έγινε εραστής μου. Όχι για να σ' εκδικηθώ, όχι για να σ' εκδικηθεί. Δύο ναυαγοί απ' το ίδιο καράβι είμαστε, που γραπώθηκαν ο ένας απ' τον άλλον για να μην πνιγούν. Ο πόνος ενώνει τους ανθρώπους."
Publications Date: 
2007
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στην Αγγλία, και διαφήμιση, διακόσμηση εσωτερικών χώρων και σκηνογραφία στην Αθήνα, στη σχολή Βακαλό. Εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης ως κειμενογράφος και art director. Ασχολήθηκε και με τη σκηνογραφία. Συνεργάστηκε με το Θανάση Παπαγεωργίου στο Θέατρο Στοά και στο Εθνικό Θέατρο ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος. Γράφει σενάριο για πρώτη φορά το 1984. Η πρώτη της σεναριακή δουλειά ήταν οι "Μικροί Μεγάλοι" στην ΕΤ, σε σκηνοθεσία Άρη Παπαθεοδώρου, με τους Θανάση Παπαγεωργίου και Λήδα Πρωτοψάλτη. Αυτοτελείς ανθρώπινες ιστορίες με θέμα οικογενειακά προβλήματα. Ακολούθησε η βραβευμένη σειρά "Γυναίκες" στο Mega Channel με την Θέμιδα Μπαζάκα και την Πέμη Ζούνη. Η σειρά διαγωνίστηκε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό σεναρίου με επιτυχία. Ακολούθησε η "Αναστασία", το "Παράθυρο στον ήλιο", το "Μη φοβάσαι τη φωτιά", ο "Απών", το "Λόγω τιμής", το "Η ζωή που δεν έζησα" και η "Λένη". Όλες οι τηλεοπτικές σειρές της προβάλλονται και σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα με μεγάλη επιτυχία. Ο "Απών" έλαβε μέρος στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τηλεοπτικών σειρών στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης "Θεσσαλονίκη" στα 1997. Η ιδιαιτερότητα προσέγγισης των θεμάτων της, οι ανάγλυφοι ήρωες, οι καθημερινοί, αληθινοί διάλογοι και οι ιστορίες της "της διπλανής πόρτας" έκαναν τις ιστορίες της Μιρέλλας Παπαοικονόμου τις δημοφιλέστερες της ελληνικής τηλεόρασης.

Publications Date: 
2007
Book pages: 
336
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο