Product

Αργοναυτική εκστρατεία

Product

Αργοναυτική εκστρατεία σε κόμικ

Αργοναυτική εκστρατεία

Κωδικός:
126615
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, αποτελεί μια σύγχρονη μελέτη που βασίζεται σε τεχνολογικά ευρήματα και ανατρεπτικές απόψεις της τελευταίας εικοσαετίας σε σχέση με την αποκωδικοποίηση της ελληνικής μυθολογίας - ιστορίας.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, αποτελεί μια σύγχρονη μελέτη που βασίζεται σε τεχνολογικά ευρήματα και ανατρεπτικές απόψεις της τελευταίας εικοσαετίας σε σχέση με την αποκωδικοποίηση της ελληνικής μυθολογίας - ιστορίας. Ο συγγραφέας απαντά στα ερωτήματα που δημιουργούνται στο σύγχρονο αναγνώστη σε σχέση με τον μύθο της Αργοναυτικής Εκστρατείας και τη σύνδεσή της με την τεχνολογική και επιστημονική γνώση που είχαν κατακτήσει οι αρχαίοι Έλληνες, καθώς και τα ιστορικά - μυθικά γεγονότα που άλλαξαν το ρου της ιστορίας μέχρι σήμερα. -Πότε και γιατί έγινε η Αργοναυτική εκστρατεία...; -Ήταν μία ή πολλές εκστρατείες; -Οι μυστικές δυνάμεις των αργοναυτών... -Τι ήταν το πολύτιμο Χρυσόμαλλο Δέρας; Οι σχετικές με την Αργοναυτική εκστρατεία αναφορές, βασίζονται στον Απολλώνιο το Ρόδιο, στο Διόδωρο Σικελιώτη και στα Ορφικά.
Subtitle: 
Η αποκάλυψη των μυστηρίων της
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8100-73-9
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Λαγός γεννήθηκε στη Λάρισα το 1948, στην οποία και ζει μόνιμα. Είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Από το 1975 εργάζεται ως προϊστάμενος λογιστηρίου σε μεγάλες βιομηχανικές και τεχνικές εταιρείες. Κατά το χρονικό διάστημα 1976-1980 διετέλεσε ωρομίσθιος καθηγητής σε διάφορα οικονομικά και λογιστικά μαθήματα του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, ενώ από το 1981 έως το 1992 διετέλεσε καθηγητής λογιστικής σε ιδιωτική σχολή της Λάρισας.
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και κατέχει δίπλωμα Φοροτέχνη-Λογιστή Α΄ τάξεως.
Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη μελέτη και έρευνα ιστορικών θεμάτων.

Subtitle: 
Η αποκάλυψη των μυστηρίων της
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8100-73-9
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο