Product

Αργοναύτες

Product

Αργοναυτικά

Αργοναύτες του έρωτα

Κωδικός:
147780
Description: 

Εκείνος από ένα χωριό της Δράμας κι εκείνη από χωριό του Πόντου. Η μοίρα τους οδηγεί στη Γερμανία για σπουδές κι ο έρωτας-Θεός -"ανίκατε μάχαν και υπερπόντιος"- xτυπά με τα φλογερά του βέλη τις καρδιές του Κώστα και της Εμινέ.

Οι δύο νέοι αποφασίζουν να παντρευτούν, αλλά ο πατέρας του Κώστα, ο Σταύρος, αρνείται να δώσει την ευχή του. Οι δύο ερωτευμένοι καταφεύγουν τότε στον Πόντο, όπου θα 'ρθουν αντιμέτωποι με την οργή των συγγενών της Εμινέ, που δεν θέλουν για γαμπρό τον γκιαούρη. Στο χωριό καταφτάνει και ο Σταύρος για να πάρει πίσω το γιο του.

13,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εκείνος από ένα χωριό της Δράμας κι εκείνη από χωριό του Πόντου. Η μοίρα τους οδηγεί στη Γερμανία για σπουδές κι ο έρωτας-Θεός -"ανίκατε μάχαν και υπερπόντιος"- xτυπά με τα φλογερά του βέλη τις καρδιές του Κώστα και της Εμινέ. Οι δύο νέοι αποφασίζουν να παντρευτούν, αλλά ο πατέρας του Κώστα, ο Σταύρος, αρνείται να δώσει την ευχή του. Οι δύο ερωτευμένοι καταφεύγουν τότε στον Πόντο, όπου θα 'ρθουν αντιμέτωποι με την οργή των συγγενών της Εμινέ, που δεν θέλουν για γαμπρό τον γκιαούρη. Στο χωριό καταφτάνει και ο Σταύρος για να πάρει πίσω το γιο του. Η μοίρα όμως αλλάζει το παιχνίδι, όταν στην πλατεία του χωριού που γεννήθηκε, ένας Τούρκος τον οδηγεί στα ίχνη της αδελφής του, που θεωρούσε νεκρή! Κι ενώ ο θάνατος, που συμμάχησε με τον Γκρίζο Λύκο αδελφό παραμονεύει για να κόψει το νήμα της ζωής της Εμινέ και του παιδιού που κυοφορεί, μεσολαβούν συγκλονιστικά γεγονότα που κόβουν την ανάσα... Στο τέλος, ο από μηχανής Θεός θα φέρει τη λύτρωση κι ο έρωτας θα ξαναπάρει στα φτερά του τους δυο ερωτευμένους!...
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-422-813-7
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-422-813-7
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο