Product

Αριθμητική ανάλυση

Product

Αριθμητική ανάλυση των διαφορικών εξισώσεων

Αριθμητική ανάλυση

Κωδικός:
184953
Description: 

Το βιβλίο αυτό καλύπτει ολοκληρωμένα και μεθοδικά τις διδακτικές απαιτήσεις του μαθήματος της Αριθμητικής Ανάλυσης των Υπερβατικών Εξισώσεων, παρέχοντας στους αναγνώστες τις απαραίτητες μαθηματικές βάσεις για την κατανόηση του αντικειμένου.

Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές Μαθηματικών Τμημάτων, αλλά και σε φοιτητές άλλων Τμημάτων σε Σχολές Θετικών Επιστημών και σε Πολυτεχνικές Σχολές.

44,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό καλύπτει ολοκληρωμένα και μεθοδικά τις διδακτικές απαιτήσεις του μαθήματος της Αριθμητικής Ανάλυσης των Υπερβατικών Εξισώσεων, παρέχοντας στους αναγνώστες τις απαραίτητες μαθηματικές βάσεις για την κατανόηση του αντικειμένου. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές Μαθηματικών Τμημάτων, αλλά και σε φοιτητές άλλων Τμημάτων σε Σχολές Θετικών Επιστημών και σε Πολυτεχνικές Σχολές. Περιλαμβάνει πλήθος σχημάτων, πινάκων, αλλά και υποδειγματικά λυμένων ασκήσεων για την εμπέδωση της ύλης, ενώ οι διατυπώσεις του βιβλίου είναι απλές και κατανοητές, ακολουθώντας ένα λογικό πλαίσιο σκέψης και γραφής, ώστε το κείμενο να είναι άμεσο και επεξηγηματικό. Περιεχόμενα του βιβλίου: - Το πρόβλημα και το υπόβαθρο - Ύπαρξη και εντοπισμός ριζών και σταθερών σημείων - Επίλυση υπερβατικών εξισώσεων και υπολογισμός σταθερών σημείων - Εισαγωγή στην ελαχιστοποίηση και στα νευρωνικά δίκτυα - Οπτικοποίηση περιοχών σύγκλισης αριθμητικών μεθόδων.
Subtitle: 
Υπερβατικές εξισώσεις
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-461-512-2
Book pages: 
704
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Υπερβατικές εξισώσεις
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-461-512-2
Book pages: 
704
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο