Product

Αρχές φυσικής

Product

Αρχές φυσιολογίας

Αρχές φυσικών διεργασιών

Κωδικός:
100595
Manufacturer: 
Description: 

Η έκδοση αυτού του βιβλίου έχει σχεδόν αποκλειστικά διδακτικό σκοπό. Επιδιώκει να εισάγει βαθμηδόν το φοιτητή της Χημείας στις βασικές φυσικές διεργασίες, που χρησιμοποιούνται στη χημική βιομηχανία.
Οι φυσικές διεργασίες αφορούν αφενός τα στάδια επεξεργασίας των πρώτων υλών, ώστε να καταστούν αυτές ικανές προς χημική αντίδραση (διεργασία), και αφετέρου τα στάδια επεξεργασίας για την παραλαβή του επιθυμητού τελικά προϊόντος, όπως οι διάφοροι διαχωρισμοί, καθαρισμοί κ.ά.[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έκδοση αυτού του βιβλίου έχει σχεδόν αποκλειστικά διδακτικό σκοπό. Επιδιώκει να εισάγει βαθμηδόν το φοιτητή της Χημείας στις βασικές φυσικές διεργασίες, που χρησιμοποιούνται στη χημική βιομηχανία. Οι φυσικές διεργασίες αφορούν αφενός τα στάδια επεξεργασίας των πρώτων υλών, ώστε να καταστούν αυτές ικανές προς χημική αντίδραση (διεργασία), και αφετέρου τα στάδια επεξεργασίας για την παραλαβή του επιθυμητού τελικά προϊόντος, όπως οι διάφοροι διαχωρισμοί, καθαρισμοί κ.ά.[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Θεωρία και εφαρμογές
Publications Date: 
1999
Book pages: 
385
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Μάτης σπούδασε στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Newcastle upon Tyne, στην Αγγλία. Από το 1980 διδάσκει στον τομέα χημικής τεχνολογίας & βιομηχανικής χημείας.

Subtitle: 
Θεωρία και εφαρμογές
Publications Date: 
1999
Book pages: 
385
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο