Product

Ασθενής μνήμη και άνοια

Product

Άσθμα

Ασθενοφόρο

Κωδικός:
77718
Αuthor: 
Description: 

Δεν πρόλαβαν να βγουν από τη φυλακή και ήδη έχουν μπλέξει πάλι για τα καλά: ο Πετέτε και ο Μικρός, δύο μικροαπατεώνες, έχουν ληστέψει ένα βενζινάδικο αποκομίζοντας πενταροδεκάρες και τραυματίζοντας βαριά τον υπάλληλο. Θέλουν να περάσουν απαρατήρητοι και να επιστρέψουν στον τόπο τους. Για κακή τους τύχη όμως ένα τρομοκρατικό κτύπημα έχει αναστατώσει την αστυνομία και υπάρχουν παντού μπλόκα. Τριγυρνάνε, λοιπόν, μέσα σ' ένα κλεμμένο Άουντι στις γειτονιές του Σαντιάγο δε Κομποστέλα σ' ένα απονενοημένο οδοιπορικό στον υπόκοσμο της πόλης, ψάνχοντας μια διέξοδο που δεν υπάρχει.

9,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δεν πρόλαβαν να βγουν από τη φυλακή και ήδη έχουν μπλέξει πάλι για τα καλά: ο Πετέτε και ο Μικρός, δύο μικροαπατεώνες, έχουν ληστέψει ένα βενζινάδικο αποκομίζοντας πενταροδεκάρες και τραυματίζοντας βαριά τον υπάλληλο. Θέλουν να περάσουν απαρατήρητοι και να επιστρέψουν στον τόπο τους. Για κακή τους τύχη όμως ένα τρομοκρατικό κτύπημα έχει αναστατώσει την αστυνομία και υπάρχουν παντού μπλόκα. Τριγυρνάνε, λοιπόν, μέσα σ' ένα κλεμμένο Άουντι στις γειτονιές του Σαντιάγο δε Κομποστέλα σ' ένα απονενοημένο οδοιπορικό στον υπόκοσμο της πόλης, ψάνχοντας μια διέξοδο που δεν υπάρχει. Ένας διεφθαρμένος αστυνομικός, μια πόρνη, οι ιδιοκτήτης ενός κακόφημου μπαρ, ένας μεγαλέμπορος με σκοτεινές διασυνδέσεις αποτελούν μερικούς από τους "σταθμούς" αυτού του τραγικού ταξιδιού δύο ανθρώπων απελπισμένων και παγιδευμένων. Το Ασθενοφόρο είναι ένα τρυφερά βίαιο μυθιστόρημα, μια δονκιχοτική αναζήτηση τάξης και ασφάλειας σ' ένα χαώδη, μα πάντα γοητευτικό κόσμο.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8219-17-5
Book pages: 
181
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σούσο δε Τόρο (Χεσούς Μιγκέλ δε Τόρο Σάντος), γεννήθηκε στο Σαντιάγο δε Κομποστέλα, την πρωτεύουσα της Γαλικίας, το 1956. Έργα του είναι η συλλογή διηγημάτων Polaroid (1986) και τα μυθιστορήματα Land Rover (1988), Νο vuelvas (2000), Trece campanadas (2002), Ambulancia (2002). Εργάζεται, επίσης, ως σεναριογράφος και αρθρογραφεί σε πολλές ισπανικές εφημερίδες. Γράφει στα γαλικιανά και στα ισπανικά.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8219-17-5
Book pages: 
181
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο