Product

Ασκήσεις και προβλήματα πανεπιστημιακής φυσικής

Product

Ασκήσεις και προβλήματα χημείας

Ασκήσεις και προβλήματα φυσικής Γ΄ λυκείου θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης

Κωδικός:
97480
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό περιέχει 158 θέματα (ασκήσεις κια προβλήματα) στα οποία συμπεριλαμβάνονται και θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων των τελυταίων ετών.
Τα ερωτήμτα των θεμάτων είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, από απλούστερα σε συνθετότερα, ενώ κάποια απαιτούν συνδυασμό γνώσεων από διαφορετικά κεφάλαια.
Υπάρχουν θέματα τα οποία θα βοηθήσουν το μαθητή να εμπεδώσει σωστά τις δύσκολες έννοιες της φυσικής, αλλά και πρωτότυπα θέματα που θα τον προετοιμάσουν κατάλληλα, έτσι ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως στις εξετάσεις.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό περιέχει 158 θέματα (ασκήσεις κια προβλήματα) στα οποία συμπεριλαμβάνονται και θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων των τελυταίων ετών. Τα ερωτήμτα των θεμάτων είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, από απλούστερα σε συνθετότερα, ενώ κάποια απαιτούν συνδυασμό γνώσεων από διαφορετικά κεφάλαια. Υπάρχουν θέματα τα οποία θα βοηθήσουν το μαθητή να εμπεδώσει σωστά τις δύσκολες έννοιες της φυσικής, αλλά και πρωτότυπα θέματα που θα τον προετοιμάσουν κατάλληλα, έτσι ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως στις εξετάσεις.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-423-778-0
Book pages: 
357
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-423-778-0
Book pages: 
357
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο