Product

Ασκήσεις υδροδυναμικών μηχανών

Product

Ασκήσεις υπολογιστικής στατιστικής στην υγεία

Ασκήσεις υπολογιστικής στατιστικής στην υγεία

Κωδικός:
123745
Description: 

Σκοπός των ασκήσεων που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο, εκτός από την εξοικείωση του αναγνώστη στη χρήση του στατιστικού πακέτου SPSS, είναι και η εισαγωγή στη στατιστική ανάλυση δεδομένων. Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο εκμάθησης, εφαρμογής και κατανόησης των βασικών στατιστικών διαδικασιών σε άτομα με λίγες γνώσεις στατιστικής, ενώ παράλληλα να αποτελέσει χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο σε άτομα με μεγαλύτερη εξοικείωση και εμπειρία.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός των ασκήσεων που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο, εκτός από την εξοικείωση του αναγνώστη στη χρήση του στατιστικού πακέτου SPSS, είναι και η εισαγωγή στη στατιστική ανάλυση δεδομένων. Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο εκμάθησης, εφαρμογής και κατανόησης των βασικών στατιστικών διαδικασιών σε άτομα με λίγες γνώσεις στατιστικής, ενώ παράλληλα να αποτελέσει χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο σε άτομα με μεγαλύτερη εξοικείωση και εμπειρία. Όλες οι ενότητες του ακολουθούν συγκεκριμένη δομή, η οποία περιλαμβάνει: α) μια σύντομη περιγραφή των στατιστικών δοκιμασιών που πρόκειται να περιγραφούν, μαζί με χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στις προϋποθέσεις για την εφαρμογή τους, β) απλά παραδείγματα για τις στατιστικές δοκιμασίες, με τα βήματα αναλυτικά, που πρέπει ακολουθηθούν για την εφαρμογή τους, καθώς και γ) τη σύντομη επεξήγηση και το σχολιασμό των αποτελεσμάτων τους. Στα βήματα που περιγράφουν την εφαρμογή των διάφορων στατιστικών δοκιμασιών περιέχονται και οι αντίστοιχες οθόνες του στατιστικού πακέτου SPSS, προκειμένου να υπάρχει πλήρης και αναλυτική καθοδήγηση σχετικά με κάθε μια από αυτές. Οι οθόνες που ενσωματώνονται σε κάθε παράδειγμα, παρήχθησαν με την έκδοση 14.0 του SPSS.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2106-5
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Αποστολάκης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην πληροφορική, την επιχειρησιακή έρευνα και τη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων, ενώ έχει διδακτορικό δίπλωμα στην ιατρική πληροφορική με εξειδίκευση στην επεξεργασία βιολογικών εικόνων και σημάτων. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης της Θεραπευτικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως ειδικός επιστήμονας σε θέματα πληροφορικής στο Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο ΤΕΙ Αθήνας. Σήμερα κατέχει την θέση του Επιστημονικού Υπεύθυνου του Προγράμματος Πληροφορικής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στην οποία διδάσκει το μάθημα "Συστήματα πληροφορικής υπηρεσιών υγείας" στους σπουδαστές του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή συνολικά δέκα βιβλίων σε θεματικά αντικείμενα της πληροφορικής και έχει σημαντικό ερευνητικό έργο σε θέματα ιατρικής πληροφορικής και εκπαίδευσης.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-02-2106-5
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο