Product

Ασύρματες επικοινωνίες

Product

Άσφαιροι πόθοι

Ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα

Κωδικός:
115930
Manufacturer: 
Description: 

Η τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης έχει εξελιχθεί στο πιο συναρπαστικό πεδίο στις τηλεπικοινωνίες και στα δίκτυα. Η γρήγορη ανάπτυξη της χρήσης του κινητού τηλεφώνου, οι δίαφορες δορυφορικές υπηρεσίες και τώρα το ασύρματο Internet προκαλούν τρομακτικές αλλαγές στις τηλεπικοινωνίες και στα δίκτυα. Το βιβλίο αυτό εξερευνά τα βασικότερα θέματα αυτού του πεδίου βάσει των εξής τεσσάρων κατηγοριών: α) Τεχνολογία και αρχιτκεκτονική, β) Τύπο δικτύου, γ) Προσεγγίσεις σχεδίασης, δ) Εφαρμογές.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

Η τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης έχει εξελιχθεί στο πιο συναρπαστικό πεδίο στις τηλεπικοινωνίες και στα δίκτυα. Η γρήγορη ανάπτυξη της χρήσης του κινητού τηλεφώνου, οι δίαφορες δορυφορικές υπηρεσίες και τώρα το ασύρματο Internet προκαλούν τρομακτικές αλλαγές στις τηλεπικοινωνίες και στα δίκτυα. Το βιβλίο αυτό εξερευνά τα βασικότερα θέματα αυτού του πεδίου βάσει των εξής τεσσάρων κατηγοριών: α) Τεχνολογία και αρχιτκεκτονική, β) Τύπο δικτύου, γ) Προσεγγίσεις σχεδίασης, δ) Εφαρμογές. Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές και επαγγελματίες στα πεδία επεξεργασίας δεδομένων και επικοινωνιών δεδομένων, σχεδιαστές καθώς και διαχειριστές επικοινωνιών και δικτύων δεδομένων. Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ανεξάρτητο.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-418-123-8
Book pages: 
731
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο William Stallings έχει διδακτορικό (PhD) στην Επιστήμη της Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο MIT και έχει κερδίσει επτά φορές το βραβείο Best Computer Science and Engineering Textbook (Καλύτερο Βιβλίο της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υπολογιστών). Ο Stallings προσφέρει ευρύ συμβουλευτικό έργο σε τεχvoλoγικούς παρόχους, πελάτες και ερευνητές.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-418-123-8
Book pages: 
731
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο