Product

Ατομική έκθεση

Product

Ατομική και συλλογική προστασία των καταναλωτών από την έλλειψη ουσιαστικής διαπραγμάτευσης

Ατομική και πυρηνική φυσική

Κωδικός:
128799
Manufacturer: 
Description: 

Η "Ατομική και πυρηνική φυσική" είναι ένα βοήθημα για τους σπουδαστές του Β΄ εξαμήνου του Τμήματος Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας με διαθρωμένη ύλη σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών.
Κρίθηκε αναγκαίο το βιβλίο αυτό να προσφέρει με τρόπο λιτό τις βασικές γνώσεις στο πεδίο αυτό της Φυσικής χρήσιμες στο σπουδαστή αυτής της κατεύθυνσης. Άλλωστε ορισμένα θέματα θ' αναπτυχθούν επαρκώς στα επόμενα εξάμηνα σε άλλα γνωστικά αντικείμενα και τούτο διότι είναι απολύτως απαραίτητα για την επιστημονική κατάρτιση του Τεχνολόγου Ραδιολογίας Ακτινολογίας.

15,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η "Ατομική και πυρηνική φυσική" είναι ένα βοήθημα για τους σπουδαστές του Β΄ εξαμήνου του Τμήματος Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας με διαθρωμένη ύλη σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Κρίθηκε αναγκαίο το βιβλίο αυτό να προσφέρει με τρόπο λιτό τις βασικές γνώσεις στο πεδίο αυτό της Φυσικής χρήσιμες στο σπουδαστή αυτής της κατεύθυνσης. Άλλωστε ορισμένα θέματα θ' αναπτυχθούν επαρκώς στα επόμενα εξάμηνα σε άλλα γνωστικά αντικείμενα και τούτο διότι είναι απολύτως απαραίτητα για την επιστημονική κατάρτιση του Τεχνολόγου Ραδιολογίας Ακτινολογίας. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2007
Book pages: 
69
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book pages: 
69
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο