Product

Ατομική τεχνική του μπάσκετ

Product

Ατομικισμός

Ατομική ψυχοθεραπεία και η επιστήμη της ψυχοδυναμικής

Κωδικός:
97371
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό παρέχει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να έλθει σε επαφή με ευχάριστο τρόπο, (μέσα από δεκάδες κλινικά περιστατικά που περιγράφονται σαν συναρπαστικές ψυχαναλυτικές νουβέλες) με την ευρέως διαδεδομένη "εστιασμένη βραχεία ψυχοθεραπεία κατά τον D. Malan".
Είναι σε θέση η "βραχεία ψυχοθεραπεία" που διαρκεί συνήθως 6-12 μήνες να επιφέρει δομικές αλλαγές στην προσωπικότητα των αρρώστων και συνακόλουθα μόνιμα ευεργετικά αποτελέσματα;

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό παρέχει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να έλθει σε επαφή με ευχάριστο τρόπο, (μέσα από δεκάδες κλινικά περιστατικά που περιγράφονται σαν συναρπαστικές ψυχαναλυτικές νουβέλες) με την ευρέως διαδεδομένη "εστιασμένη βραχεία ψυχοθεραπεία κατά τον D. Malan". Είναι σε θέση η "βραχεία ψυχοθεραπεία" που διαρκεί συνήθως 6-12 μήνες να επιφέρει δομικές αλλαγές στην προσωπικότητα των αρρώστων και συνακόλουθα μόνιμα ευεργετικά αποτελέσματα; Πόσο ψυχαναλυτική είναι μια θεραπεία, (δηλ. πόσο μπορεί να τροποποιήσει τις ασυνείδητες διεργασίες προς όφελος του ασθενούς) όταν αλλάξει το ψυχαναλυτικό πλαίσιο; Διάταξη πρόσωπο με πρόσωπο (πολυθρόνες υπό γωνία) αντί για το κλασικό φροϋδικό ντιβάνι, καθορισμός του τέλους της θεραπείας αντί για αόριστη μακροχρόνια διάρκεια, ενεργητική ερμηνευτική τεχνική αντί για παθητική στάση του θεραπευτή...
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-12-1356-2
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O D. Malan, επί σειρά ετών "μαθητής" και συνεργάτης του M. Balint, ήταν από τους πρώτους που τόλμησαν, από το 2ο μισό του ΧΧ αιώνα, να τροποποιήσουν το "ψυχαναλυτικό πλαίσιο" του S. Freud και ταυτόχρονα να παραμείνουν πιστοί στις βασικές αρχές.
Έτσι εγκαινιάζουν στην Tavingston Clinic του Λονδίνου αυτό που θα μείνει στη διεθνή ψυχαναλυτική βιβλιογραφία ως "εστιασμένη βραχεία ψυχοθεραπεία ψυχαναλυτικής εμπνεύσεως".

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-12-1356-2
Book pages: 
366
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο