Product

Αυτοκίνητο, περιβάλλον και άνθρωπος

Product

Αυτοκινήτων διαφημίσεις

Αυτοκίνητος κόσμος

Κωδικός:
140852
Manufacturer: 
Description: 

Η ιστορία του αυτοκινήτου γράφεται στους δρόμους ως μια απρόβλεπτη διαδρομή. Συνδέει τον Χένρυ Φορντ με την Κοκό Σανέλ, τον Τεντέν με τον Τζέημς Ντην. Βάζει τους εκπατρισμένους εργάτες της Σιτροέν να διαμαρτύρονται παρέα με τους εκτοπισμένους των πόλεων.

Στις αρχές του 21ου αιώνα, ενώ η διεθνής οικονομική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον σύμβολο ελευθερίας αλλά μέρος του προβλήματος. Πώς φτάσαμε ως εδώ; Τι θα συμβεί στο μέλλον;

Ο Ηλίας Καφάογλου μας ξεναγεί στη μεγάλη περιπέτεια της αυτοκίνησης.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ιστορία του αυτοκινήτου γράφεται στους δρόμους ως μια απρόβλεπτη διαδρομή. Συνδέει τον Χένρυ Φορντ με την Κοκό Σανέλ, τον Τεντέν με τον Τζέημς Ντην. Βάζει τους εκπατρισμένους εργάτες της Σιτροέν να διαμαρτύρονται παρέα με τους εκτοπισμένους των πόλεων. Στις αρχές του 21ου αιώνα, ενώ η διεθνής οικονομική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον σύμβολο ελευθερίας αλλά μέρος του προβλήματος. Πώς φτάσαμε ως εδώ; Τι θα συμβεί στο μέλλον; Ο Ηλίας Καφάογλου μας ξεναγεί στη μεγάλη περιπέτεια της αυτοκίνησης.
Subtitle: 
Δοκίμιο για μια κοινωνική ιστορία του αυτοκινήτου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-17-0259-8
Book pages: 
274
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ηλίας Καφάογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Κείμενά του για τη λογοτεχνία έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Διαβάζω, Η Λέξη, Πόρφυρας, Το Τραμ, το Τέταρτο και στις εφημερίδες Αυγή και Τύπος της Κυριακής, με τα ψευδώνυμα Πέτρος Ρεζής και Κώστας Ηλιάδης. Έχει εκδώσει τα βιβλία: "Γραφή 1980-85", "Κείμενα νέων Ελλήνων λογοτεχνών" (σε συνεργασία με τον Κωστή Λιόντη, Υάκινθος, 1986), "Πλάνης βίος" (Ρόπτρον 1993), "Η άλλη ομηρία - Μια συνομιλία με τον Όμηρο Πέλλα" (Ύψιλον/Βιβλία, 1998).

Subtitle: 
Δοκίμιο για μια κοινωνική ιστορία του αυτοκινήτου
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-17-0259-8
Book pages: 
274
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο