Product

Αφημένα ήσυχα στη χλόη

Product

Αφήνοντας την πόρτα ανοικτή

Αφηνιασμένο άλογο

Κωδικός:
9104
Manufacturer: 
Description: 

Εδώ και μήνες δεν είχε καμία όρεξη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του φύλου του. Ένιωθε απέχθεια και αηδία όταν κάποιοι υπεδείκνυαν δημόσια στους άλλους πόσο συχνά έπρεπε να καβαλάνε τις γυναίκες τους για να μη θεωρηθούν ανίκανοι. Μόλις ένιωθε την ανάγκη της σεξουαλικής πράξης, αρκούσε να σκεφτεί τη φοβερή προπαγάνδα των εμπορικών εντύπων για να του περάσει αμέσως... Τίποτε δεν του φαινόταν τόσο αφόρητα κωμικό όσο οι ενέργειες που όριζε η ερωτική πράξη ή που αποσκοπούσαν σ' αυτή.

8,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Εδώ και μήνες δεν είχε καμία όρεξη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του φύλου του. Ένιωθε απέχθεια και αηδία όταν κάποιοι υπεδείκνυαν δημόσια στους άλλους πόσο συχνά έπρεπε να καβαλάνε τις γυναίκες τους για να μη θεωρηθούν ανίκανοι. Μόλις ένιωθε την ανάγκη της σεξουαλικής πράξης, αρκούσε να σκεφτεί τη φοβερή προπαγάνδα των εμπορικών εντύπων για να του περάσει αμέσως... Τίποτε δεν του φαινόταν τόσο αφόρητα κωμικό όσο οι ενέργειες που όριζε η ερωτική πράξη ή που αποσκοπούσαν σ' αυτή. Και είχε την αίσθηση ότι αυτή η κωμικότητα είχε σχέση με τις δημόσιες υποδείξεις όσον αφορά αυτές τις ενέργειες.
Publications Date: 
1988
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
18χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Mάρτιν Bάλσερ γεννήθηκε το 1927 στο Bάσερμπουργκ και ζει στις όχθες της λίμνης Mπόντενζε. Σπούδασε στη Θεολογική-Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου του Pέγκενσμπουργκ. Στη συνέχεια σπούδασε λογοτεχνία, ιστορία και φιλοσοφία. Eργάστηκε για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, κέρδισε πολυάριθμα λογοτεχνικά βραβεία και είναι επίτιμος διδάκτορας σε τρία γερμανικά πανεπιστήμια. Θεωρείται από τους σημαντικότερους σύγχρονους Γερμανούς συγγραφείς. Mεταξύ άλλων έχει γράψει τα βιβλία "Die Verteidigung der Kindheit" ("H υπεράσπιση της παιδικής ηλικίας", 1991), "Ohne einander" ("O ένας χωρίς τον άλλο", 1993), "Finks Krieg" ("O πόλεμος του Φινκ", 1996), "Gesammelte Werke in zwoelf Baenden" ("Tα άπαντα των έργων του σε δώδεκα τόμους", 1997). Tο μυθιστόρημά του "H πηγή" κυκλοφόρησε στη Γερμανία το 1998.

(φωτογραφία: H. Jehle)

Publications Date: 
1988
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
18χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο