Product

Αύρα μετέωρη

Product

Αύρα-Σώμα και Φενγκ Σούι

Αύρα σώμα

Κωδικός:
69834
Αuthor: 
Description: 

Τι είναι το "Αύρα-σώμα"; Είναι το σύστημα μιας ολιστικής θεραπείας που συνδυάζει τις θεραπευτικές ενέργειες του χρώματος, των φυτών και των κρυστάλλων, που αναπτύχθηκε από τη Βίκυ Γουόλ, μια Βρετανή φαρμακοποιό, το 1984. Η Βίκυ Γουόλ εμπνεύστηκε αυτή τη μέθοδο παλμικής θεραπείας, μέσα από προσευχή και διαλογισμό, όταν είχε "δεχτεί" μια εντολή από "άνωθεν": Διαίρεσε τα ύδατα. Καθοδηγούμενη από αόρατα χέρια, αυτή η τυφλή γυναίκα που είχε το χάρισμα της διόρασης, εργάστηκε και δημιούργησε ουσίες με χρώμα, διαχωρισμένες από τις ιδιότητες του ελαίου και του νερού.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τι είναι το "Αύρα-σώμα"; Είναι το σύστημα μιας ολιστικής θεραπείας που συνδυάζει τις θεραπευτικές ενέργειες του χρώματος, των φυτών και των κρυστάλλων, που αναπτύχθηκε από τη Βίκυ Γουόλ, μια Βρετανή φαρμακοποιό, το 1984. Η Βίκυ Γουόλ εμπνεύστηκε αυτή τη μέθοδο παλμικής θεραπείας, μέσα από προσευχή και διαλογισμό, όταν είχε "δεχτεί" μια εντολή από "άνωθεν": Διαίρεσε τα ύδατα. Καθοδηγούμενη από αόρατα χέρια, αυτή η τυφλή γυναίκα που είχε το χάρισμα της διόρασης, εργάστηκε και δημιούργησε ουσίες με χρώμα, διαχωρισμένες από τις ιδιότητες του ελαίου και του νερού. [...] Σ' αυτό το ιδιαίτερα πληροφοριακό βιβλίο, η δημοσιογράφος Ειρήνη Νταλίχοφ και ο επιλεγμένος διάδοχος της Βίκυ Γουόλ, Μάικ Μπουθ, σας λένε οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε, ώστε να κάνετε το εκπληκτικό σύστημα "Αύρα-σώμα" τον καθρέπτη της ψυχής, ένα απαραίτητο κομμάτι της ζωής σας.
Subtitle: 
Θεραπεία μέσω χρωμάτων, φυτών και κρυσταλλικών ενεργειών
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-430-157-8
Book pages: 
358
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ειρήνη Νταλίχοφ είναι δημοσιογράφος σε διάφορα γερμανικά περιοδικά και τηλεοπτικούς σταθμούς και εκδότρια του περιοδικού "Εσωτέρα", που ειδικεύεται σε πνευματικά θέματα.

Subtitle: 
Θεραπεία μέσω χρωμάτων, φυτών και κρυσταλλικών ενεργειών
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-430-157-8
Book pages: 
358
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο