Product

Αύριο οι γυναίκες

Product

Αύριο πάλι

Αύριο όλα θα πάνε καλύτερα

Κωδικός:
42917
Description: 

Ορφανή από μητέρα, η Τόνια Χούμπερ ζει δύσκολα εφηβικά χρόνια μες στην αποπνικτική ατμόσφαιρα ενός καταπιεστικού σχολείου, ενώ ο πατέρας της, απόστρατος λογαχός του αυστριακού στρατού, δεν μπορεί, αν και θέλει, να της προσφέρει τη στοργή που αυτή χρειάζεται.

Όμως, έστω κι έτσι, η παρουσία του είναι παρηγοριά για την Τόνια κι όταν αυτός πεθαίνει αιφνίδια από καρδιακή προσβολή, η κοπέλα βρίσκεται εντελώς μόνη.

10,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ορφανή από μητέρα, η Τόνια Χούμπερ ζει δύσκολα εφηβικά χρόνια μες στην αποπνικτική ατμόσφαιρα ενός καταπιεστικού σχολείου, ενώ ο πατέρας της, απόστρατος λογαχός του αυστριακού στρατού, δεν μπορεί, αν και θέλει, να της προσφέρει τη στοργή που αυτή χρειάζεται. Όμως, έστω κι έτσι, η παρουσία του είναι παρηγοριά για την Τόνια κι όταν αυτός πεθαίνει αιφνίδια από καρδιακή προσβολή, η κοπέλα βρίσκεται εντελώς μόνη. Ωστόσο, με την αισιοδοξία της νιότης ξεκινά να κερδίσει τη ζωή της και από απλή δακτυλογράφος σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό εξελίσσεται σε ραδιοφωνικό αστέρι πρώτου μεγέθους, επειδή κάποια στιγμή έχει την έμπνευση να στείλει στους ακροατές της το αισιόδοξο μήνυμα πως "αύριο όλα θα πάνε καλύτερα"...
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-208-529-0
Book pages: 
368
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-208-529-0
Book pages: 
368
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο