Product

Β2 Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

Product

Β2Β σημαίνει back to basics=Πίσω στα βασικά

Β2Β Management εμπορικής ταυτότητας

Κωδικός:
171341
Description: 

Σε μια εποχή που τα προϊόντα μοιάζουν ολοένα και περισσότερο, οι εταιρείες στρέφονται στο branding αναγνωρίζοντας σε αυτό έναν τρόπο να δημιουργήσουν μια προτίμηση για τις προσφορές τους.

Το branding έχει αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχία πολύ γνωστών καταναλωτικών αγαθών όπως: η Coca-Cola, η McDonald's, η Kodak και η Mercedes. Είναι καιρός, περισσότερες βιομηχανικές εταιρείες, να εγκαινιάσουν μία πιο επιδέξια χρήση του branding. Κάποιες από αυτές έχουν ανοίξει το δρόμο... η Caterpillar, η DuPont κ.ά.

23,97 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε μια εποχή που τα προϊόντα μοιάζουν ολοένα και περισσότερο, οι εταιρείες στρέφονται στο branding αναγνωρίζοντας σε αυτό έναν τρόπο να δημιουργήσουν μια προτίμηση για τις προσφορές τους. Το branding έχει αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχία πολύ γνωστών καταναλωτικών αγαθών όπως: η Coca-Cola, η McDonald's, η Kodak και η Mercedes. Είναι καιρός, περισσότερες βιομηχανικές εταιρείες, να εγκαινιάσουν μία πιο επιδέξια χρήση του branding. Κάποιες από αυτές έχουν ανοίξει το δρόμο... η Caterpillar, η DuPont κ.ά. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα από τα πρώτα που εξετάζουν σε βάθος την τέχνη και την επιστήμη των βιομηχανικών προϊόντων branding. Στις σελίδες του θα βρείτε τις αρχές, τη θεωρία και τις δεκάδες περιπτώσεις που απεικονίζουν το επιτυχημένο branding στο πεδίο των βιομηχανικών εμπορευμάτων.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-457-490-6
Book pages: 
350
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-457-490-6
Book pages: 
350
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο