Product

Βάλσαμο για την ψυχή - 2η δόση

Product

Βάλσαμο για την ψυχή της γυναίκας

Βάλσαμο για την ψυχή στο χώρο της δουλειάς

Κωδικός:
65057
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι ιστορίες που θα διαβάσετε στο Βάλσαμο για την Ψυχή στο χώρο της Δουλειάς, είτε εργαζόμενοι είστε είτε εργοδότες, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας πιο ενδιαφέρουσα, πιο ευχάριστη, πιο αποδοτική και θα ανάψουν ξανά στην καρδιά σας τη σπίθα της αγάπης, της συμπόνιας και της αφοσίωσης για το συνάδελφο και το συνεργάτη...

11,92 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι ιστορίες που θα διαβάσετε στο Βάλσαμο για την Ψυχή στο χώρο της Δουλειάς, είτε εργαζόμενοι είστε είτε εργοδότες, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας πιο ενδιαφέρουσα, πιο ευχάριστη, πιο αποδοτική και θα ανάψουν ξανά στην καρδιά σας τη σπίθα της αγάπης, της συμπόνιας και της αφοσίωσης για το συνάδελφο και το συνεργάτη... Οι ιστορίες στο Βάλσαμο για την Ψυχή στο χώρο της δουλειάς θα σας βοηθήσουν να δώσετε ένα νέο νόημα στην εργασία σας και να κάνετε την κίνηση που θα αλλάξει τη ζωή σας και θα σας φέρει την ευτυχία. Θα κάνουν τη ζωή σας στο χώρο της Δουλειάς ευκολότερη, θα σας εμψυχώσουν, θα σας εμπνεύσουν και θα σας δείξουν το δρόμο της απόλυτης ικανοποίησης στη δουλειά.
Subtitle: 
Απολαυστικές ιστορίες για εργαζόμενους και εργοδότες
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-364-196-0
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jack Canfield είναι ο συνδημιουργός της σειράς βιβλίων "Βάλσαμο για την Ψυχή", η οποία βρισκόταν επί σειρά εβδομάδων στην πρώτη θέση της λίστας με τα best sellers της New York Times. Μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει 146 τίτλους και έχει πουλήσει εκατό εκατομμύρια αντίτυπα σε 47 γλώσσες. Στις εκδόσεις του περιλαμβάνονται επίσης τα βιβλία "Μάθετε να διεκδικείτε" και να "Παίρνετε αυτά που θέλετε" και "Τόλμησε και θα νικήσεις".
Ο Jack Canfield συμμετείχε, επίσης, στην ταινία και το βιβλίο "Το Μυστικό", που γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία.

Subtitle: 
Απολαυστικές ιστορίες για εργαζόμενους και εργοδότες
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-364-196-0
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο