Product

Βασικά θεατής: Ελληνικό θέατρο 1950-1960

Product

Βασικά θέματα παιδαγωγικών και διδακτικής

Βασικά θέματα για τα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (E.R.P.)

Κωδικός:
107792
Manufacturer: 
Description: 

Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη της χρήσης της πληροφορίας από τις διοικήσεις των επιχειρήσεων, για την στήριξη των αποφάσεων τους και την χάραξη της στρατηγικής τους, αποτελεί κίνητρο για τη σχεδίαση ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων ικανών να δώσουν στην Ελληνική επιχείρηση πραγματικές και αποτελεσματικές λύσεις.
Το παρόν πόνημα δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πλήρη οδηγό ή κάποιο είδος εγχειριδίου πάνω στα επιχειρησιακά συστήματα. Αυτή η πρώτη έκδοση καλύπτει βασικά θέματα πάνω στα Πληροφοριακά Συστήματα Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων.

21,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη της χρήσης της πληροφορίας από τις διοικήσεις των επιχειρήσεων, για την στήριξη των αποφάσεων τους και την χάραξη της στρατηγικής τους, αποτελεί κίνητρο για τη σχεδίαση ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων ικανών να δώσουν στην Ελληνική επιχείρηση πραγματικές και αποτελεσματικές λύσεις. Το παρόν πόνημα δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πλήρη οδηγό ή κάποιο είδος εγχειριδίου πάνω στα επιχειρησιακά συστήματα. Αυτή η πρώτη έκδοση καλύπτει βασικά θέματα πάνω στα Πληροφοριακά Συστήματα Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων. Γενικότερα, θεωρικά θέματα προτιμήσαμε να παρουσιάσουμε σε μια εκλαϊκευμένη εκδοχή, αποφεύγοντας δυσνόητους επιστημονικούς όρους, χωρίς να χάνουμε βέβαια την ουσία. Στόχος μας είναι, το εγχειρίδιο αυτό να αποτελέσει ένα βοήθημα για όλους εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με τα Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα και δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-387-459-0
Book pages: 
177
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Χαϊνάς έχει σπουδάσει Μαθηματικά και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και στα Οικονομικά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία είκοσι χρόνια ως Αναλυτής και Σχεδιαστής Πληροφοριακών Συστημάτων - Προγραμματιστής και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα Επιχειρησιακών Συστημάτων.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-387-459-0
Book pages: 
177
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο