Product

Βασική θεωρία και εφαρμογές των τρανζίστορ και ολοκληρωμένων κυκλωμάτων

Product

Βασική θεωρία πλοίου

Βασική θεωρία πλοίου

Κωδικός:
80053
Αuthor: 
Description: 

H "Βασική θεωρία πλοίου", από το 1968 που εκδόθηκε για πρώτη φορά, έχει καθιερωθεί ως πρότυπο εισαγωγικό κείμενο για τους σπουδαστές της ναυπηγικής. Οι δύο τόμοι του βιβλίου επιτυγχάνουν μια ισορροπία ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη, πραγματευόμενοι όλους τους παράγοντες της μελέτης και σχεδίασης πλοίου, από τα βασικά στοιχεία μέχρι την ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H "Βασική θεωρία πλοίου", από το 1968 που εκδόθηκε για πρώτη φορά, έχει καθιερωθεί ως πρότυπο εισαγωγικό κείμενο για τους σπουδαστές της ναυπηγικής. Οι δύο τόμοι του βιβλίου επιτυγχάνουν μια ισορροπία ανάμεσα στη θεωρία και την πράξη, πραγματευόμενοι όλους τους παράγοντες της μελέτης και σχεδίασης πλοίου, από τα βασικά στοιχεία μέχρι την ολοκληρωμένη διαδικασία σχεδίασης. Η τέταρτη έκδοση συνεχίζει να μελετά της θεμελιώδεις αρχές που διέπουν το πλοίο, καθιστώντας τους σπουδαστές ικανούς να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω των εξειδικευμένων κειμένων και επιστημονικών δημοσιεύσεων που παρατίθενται. Περιέχει επίσης ενημερωμένες βιβλιογραφικές αναφορές για εκείνους οι οποίοι εξασκούν το επάγγελμα του ναυπηγού, ενώ παράλληλα διατηρεί τις άμεσες αναφορές στη θεωρία που διέπει τη θέσπιση κανονισμών. [...]
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-254-606-9
Book pages: 
456
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο K. J. Rawson, τελευταία καθηγητής σχεδίασης και τεχνολογίας του Brunel University, ήταν παλαιότερα ο επικεφαλής ναυπηγός στο Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας. Είναι επίτιμος αντιπρόεδρος του Royal Institution of Naval Architects.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-254-606-9
Book pages: 
456
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο