Product

Βιολογία Α΄ γυμνασίου

Product

Βιολογία Α΄ γυμνασίου

Βιολογία Α΄ γυμνασίου

Κωδικός:
127853
Description: 

Ζωή.
Το πιο πολύπλοκο και θαυμαστό δημιούργημα της φύσης!
Μυριάδες είδη οργανισμών, προικισμένων με εκπληκτικές ικανότητες επιβίωσης και προσαρμογής, κατακλύζουν το νερό, το έδαφος και την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας.
Η μελέτη των έμβιων όντων καθιστά τη Βιολογία επιστήμη συναρπαστική με γοητεία μοναδική, πλασμένη από τη φαντασία της ίδιας της φύσης.
Στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου εισάγονται οι βασικές έννοιες και αρχές της επιστήμης αυτής και παρουσιάζονται τα σημαντικότερα δομικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά των ζωντανών οργανισμών.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ζωή. Το πιο πολύπλοκο και θαυμαστό δημιούργημα της φύσης! Μυριάδες είδη οργανισμών, προικισμένων με εκπληκτικές ικανότητες επιβίωσης και προσαρμογής, κατακλύζουν το νερό, το έδαφος και την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας. Η μελέτη των έμβιων όντων καθιστά τη Βιολογία επιστήμη συναρπαστική με γοητεία μοναδική, πλασμένη από τη φαντασία της ίδιας της φύσης. Στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου εισάγονται οι βασικές έννοιες και αρχές της επιστήμης αυτής και παρουσιάζονται τα σημαντικότερα δομικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά των ζωντανών οργανισμών. Το παρόν εκπαιδευτικό βοήθημα αποβλέπει στην καλύτερη δυνατή οργάνωση και κατανόηση της ύλης του σχολικού βιβλίου και περιλαμβάνει τέσσερα βασικά μέρη: Α΄ μέρος: Πλήρης ανάλυση και παρουσίαση της θεωρίας με συνοδευτικές ερωτήσεις αξιολόγησης σε κάθε ενότητα. Β΄ μέρος: Απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου. Γ΄ μέρος: Απαντήσεις στις δραστηριότητες του τετραδίου εργασιών. Δ΄ μέρος: Απαντήσεις στις ερωτήσεις αξιολόγησης του Α΄ μέρους. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-19-0009-8
Book pages: 
327
Book Dimensions: 
26χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-19-0009-8
Book pages: 
327
Book Dimensions: 
26χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο