Product

Βιολογία Α΄ γυμνασίου

Product

Βιολογία Α΄ γυμνασίου

Βιολογία Α΄ γυμνασίου

Κωδικός:
170273
Description: 

Το ψηφιακό βιβλίο της Βιολογίας περιλαμβάνει κείμενα, εικόνες από μικροσκόπιο, φωτογραφίες, βίντεο με πλούσιο πληροφοριακό υλικό, προσομειώσεις πειραμάτων, διαδραστικές δραστηριότητες αυτοαξιολόγησης με συμβουλές στις λανθασμένες απαντήσεις και ευρηματικές επιβραβεύσεις στις σωστές, καθώς, επίσης, και γλωσσάρι βιολογικών ορών.

Κάθε ενότητα ολοκληρώνεται με την αναφορά προόδου, που παρέχει δυνατότητα επανάληψης. Το υλικό στοχεύει στην παράθεση της πληροφορίας, αλλά κυρίως στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης του μαθητή.

22,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ψηφιακό βιβλίο της Βιολογίας περιλαμβάνει κείμενα, εικόνες από μικροσκόπιο, φωτογραφίες, βίντεο με πλούσιο πληροφοριακό υλικό, προσομειώσεις πειραμάτων, διαδραστικές δραστηριότητες αυτοαξιολόγησης με συμβουλές στις λανθασμένες απαντήσεις και ευρηματικές επιβραβεύσεις στις σωστές, καθώς, επίσης, και γλωσσάρι βιολογικών ορών. Κάθε ενότητα ολοκληρώνεται με την αναφορά προόδου, που παρέχει δυνατότητα επανάληψης. Το υλικό στοχεύει στην παράθεση της πληροφορίας, αλλά κυρίως στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης του μαθητή. Η προσέγγιση της γνώσης γίνεται με επιστημονικό τρόπο, με την επιβεβαίωση υποθέσεων μέσω πειραμάτων , αλλά και ευχάριστα με διαδραστικές δραστηριότητες. Υπάρχουν αναφορές για εφαρμογές της Βιολογίας στη βιομηχανία και στην καθημερινή ζωή. Δίνεται έμφαση στην ευαισθητοποίηση και ανάπτυξη θετικής στάσης και συμπεριφοράς του μαθητή σε θέματα υγείας, διατροφής και άσκησης.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-55-8
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-55-8
Publication Place: 
Αθήνα