Product

Βιοπληροφορική

Product

Βιοποικιλότητα

Βιοποικιλότητα

Κωδικός:
68836
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι μια σύντομη και απλή εισαγωγή στη γνώση της βιοποικιλότητας. Ειδικότερα γίνεται αναφορά στο πως προέκυψε, ποια είναι η σημασία της και ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν για τη διατήρησή της. Η ύλη του συγγράμματος αυτού σχεδιάστηκε έτσι ώστε να απευθύνεται κυρίως στους προπτυχιακούς φοιτητές αλλά στους επαγγελματίες που ασχολούνται με το περιβάλλον. Το βιβλίο αυτό προσφέρει μια διαχρονική επισκόπηση των αξιόλογων επιστημονικών προσπαθειών περιγραφής και ποσοτικοποίησης της βιοποικιλότητας και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς.

16,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό είναι μια σύντομη και απλή εισαγωγή στη γνώση της βιοποικιλότητας. Ειδικότερα γίνεται αναφορά στο πως προέκυψε, ποια είναι η σημασία της και ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν για τη διατήρησή της. Η ύλη του συγγράμματος αυτού σχεδιάστηκε έτσι ώστε να απευθύνεται κυρίως στους προπτυχιακούς φοιτητές αλλά στους επαγγελματίες που ασχολούνται με το περιβάλλον. Το βιβλίο αυτό προσφέρει μια διαχρονική επισκόπηση των αξιόλογων επιστημονικών προσπαθειών περιγραφής και ποσοτικοποίησης της βιοποικιλότητας και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς. Στο κείμενο έχουν ενσωματωθεί πολλές ασκήσεις που στοχεύουν στην ενθάρρυνση του αναγνώστη προς την ενεργό μάθηση, προκαλώντας προβληματισμό και συζήτηση πάνω σε διάφορα αντιμαχόμενα ζητήματα της εποχής μας.
Subtitle: 
Μια εισαγωγή
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-12-1063-6
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Kevin J. Gaston είναι καθηγητής της Βιοποικιλότητας και Διευθυντής στο Πανεπιστήμιο του Sheffield (U.K.). Έχει ένα ευρύ πεδίο ερευνητικών ενδιαφερόντων στα αντικείμενα της βιοποικιλότητας, της μακρο-οικολογίας και της θαλάσσιας διατήρησης.

Subtitle: 
Μια εισαγωγή
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-12-1063-6
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο