Product

Βοήθημα στη μαθηματική ανάλυση της Γ τάξεως του λυκείου

Product

Βοήθημα στην ιστορία Ε΄ δημοτικού

Βοήθημα στην ακτινολογική διαφορική διάγνωση

Κωδικός:
175212
Description: 

Η τέταρτη έκδοση αυτού του επιτυχημένου βιβλίου έχει επανασχεδιαστεί και ανανεωθεί σε όλη την έκτασή της. Το βιβλίο σκοπό έχει να συμβάλλει στη λογική ερμηνεία ακτινογραφιών και άλλων απεικονιστικών εξετάσεων.

Οι εκπαιδευόμενοι ακτινολόγοι θα βρουν σε αυτό ένα ανεκτίμητο βιβλίο στοιχειωδών γνώσεων το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με εκτενή συγγράματα αναφοράς και επιστημονικά περιοδικά. Στους ειδικευμένους ακτινολόγους παρέχει μια περιεκτική και εύχρηστη αναφορά για χρήση στο ακτινολογικό εργαστήριο.

95,85 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η τέταρτη έκδοση αυτού του επιτυχημένου βιβλίου έχει επανασχεδιαστεί και ανανεωθεί σε όλη την έκτασή της. Το βιβλίο σκοπό έχει να συμβάλλει στη λογική ερμηνεία ακτινογραφιών και άλλων απεικονιστικών εξετάσεων. Οι εκπαιδευόμενοι ακτινολόγοι θα βρουν σε αυτό ένα ανεκτίμητο βιβλίο στοιχειωδών γνώσεων το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με εκτενή συγγράματα αναφοράς και επιστημονικά περιοδικά. Στους ειδικευμένους ακτινολόγους παρέχει μια περιεκτική και εύχρηστη αναφορά για χρήση στο ακτινολογικό εργαστήριο. Στο Μέρος 1 δίδονται λίστες διαφορικής διάγνωσης των ακτινολογικών σημείων. Αυτές συμβάλλουν στην συστηματική κλινική εκτίμηση ακτινογραφιών και εικόνων από άλλες απεικονιστικές μεθόδους. Το Μέρος 2 συνοψίζει ακτινολογικά σημεία που σχετίζονται με ένα σημαντικό αριθμό κλινικών οντοτήτων.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88361-6-6
Book pages: 
656
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88361-6-6
Book pages: 
656
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο