Product

Βουδαπέστη

Product

Βούδας

Βουδαπέστη - Γρανάδα

Κωδικός:
162637
Description: 

Ο γύρος του κόσμου, με διαβατήριο τον έρωτα! Δύο υπέροχες ιστορίες αγάπης.
Δύο μαγευτικά ταξίδια!

Ουγγρική Ραψωδία
Η Έλλα είχε έρθει στη Βουδαπέστη μόνο και μόνο για χατίρι του πατέρα της. Η ίδια δεν ήταν καθόλου ματαιόδοξη, γι’ αυτό και δεν τη συγκινούσε ιδιαίτερα το ότι ο διάσημος ζωγράφος Ζόλταν Φάζεκας θα έφτιαχνε το πορτραίτο της.
Δεν θα ανεχόταν, όμως, τη συμπεριφορά του Ζόλταν, που την αντιμετώπιζε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Αυτός ο γοητευτικός αλλά τόσο αλαζόνας καλλιτέχνης χρειαζόταν επειγόντως ένα μάθημα...

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο γύρος του κόσμου, με διαβατήριο τον έρωτα! Δύο υπέροχες ιστορίες αγάπης. Δύο μαγευτικά ταξίδια! Ουγγρική Ραψωδία Η Έλλα είχε έρθει στη Βουδαπέστη μόνο και μόνο για χατίρι του πατέρα της. Η ίδια δεν ήταν καθόλου ματαιόδοξη, γι’ αυτό και δεν τη συγκινούσε ιδιαίτερα το ότι ο διάσημος ζωγράφος Ζόλταν Φάζεκας θα έφτιαχνε το πορτραίτο της. Δεν θα ανεχόταν, όμως, τη συμπεριφορά του Ζόλταν, που την αντιμετώπιζε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Αυτός ο γοητευτικός αλλά τόσο αλαζόνας καλλιτέχνης χρειαζόταν επειγόντως ένα μάθημα... Προετοιμασίες Γάμου Όταν ο παιδικός της φίλος ο Τσαντ την παρακάλεσε να πάει στην Ισπανία για να οργανώσει το γάμο του, η Άσλεϊ δέχτηκε με όλη της την καρδιά. Δεν φανταζόταν ότι εκεί θα αντιμετώπιζε την απροκάλυπτη εχθρότητα του αδερφού της νύφης! Ο αυταρχικός μεγαλοεπιχειρηματίας Χουάν Κάρλος δεν ήθελε με τίποτε αυτό το γάμο. Κι όσο για την όμορφη Άσλεϊ, ήταν αποφασισμένος να την κρατήσει σε απόσταση. Αρκούσε ο ένας τυχάρπαστος ξένος που είχε ξελογιάσει την αδερφή του, δε χρειαζόταν να πάθει το ίδιο κι αυτός!
Subtitle: 
Ουγγρική ραψωδία. Προετοιμασίες γάμου
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-620-259-3
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ουγγρική ραψωδία. Προετοιμασίες γάμου
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-620-259-3
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο