Product

Βυζαντινά μνημεία στην κοινωνία της πληροφορίας

Product

Βυζαντινά μουσεία και συλλογές στην Ελλάδα

Βυζαντινά μνημεία της Αττικής

Κωδικός:
147267
Description: 

[...] Η ζωγράφος επιδιώκει τη συνολική απεικόνιση των μνημείων που έχουν απομείνει στην πόλη, ενώ κάποτε ξανοίγεται και στα περίχωρα, όπως στο καθολικό της Μονής Κλειστών, της Μονής Καισαριανής, της Μονής Πεντέλης, της Μονής Φανερωμένης.

Το Μουσείο μας αγκαλιάζει όλες τις προσπάθειες που καταγράφουν μνημεία της Αθήνας, είτε από τους περιηγητές, είτε από σύγχρονους καλλιτέχνες, ή αρχιτέκτονες, αφού αποβλέπει και στην προβολή των σχέσεων ανάμεσα στους Αθηναίους και των μνημείων που δημιουργήθηκαν κατά τη μακραίωνη ιστορία της πόλης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Η ζωγράφος επιδιώκει τη συνολική απεικόνιση των μνημείων που έχουν απομείνει στην πόλη, ενώ κάποτε ξανοίγεται και στα περίχωρα, όπως στο καθολικό της Μονής Κλειστών, της Μονής Καισαριανής, της Μονής Πεντέλης, της Μονής Φανερωμένης. Το Μουσείο μας αγκαλιάζει όλες τις προσπάθειες που καταγράφουν μνημεία της Αθήνας, είτε από τους περιηγητές, είτε από σύγχρονους καλλιτέχνες, ή αρχιτέκτονες, αφού αποβλέπει και στην προβολή των σχέσεων ανάμεσα στους Αθηναίους και των μνημείων που δημιουργήθηκαν κατά τη μακραίωνη ιστορία της πόλης. Καθηγητής Στέλιος Λυδάκης, διευθυντής του Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών (Ιδρύματος Βούρου - Ευταξία)
Publications Date: 
2008
Book pages: 
16
Book Dimensions: 
22χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book pages: 
16
Book Dimensions: 
22χ23
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο