Product

Γέφυρες

Product

Γέφυρες μεγάλων ανοιγμάτων και ειδικοί τύποι

Γέφυρες από γρανίτα

Κωδικός:
79721
Manufacturer: 
Description: 

Κόντρα στο κατεστημένο των διαπλεκόμενων σχέσεων και το δίκαιο του ισχυρού, που αποτελούν το δίπτυχο στην "κοινωνία των μεγάλων", υπάρχει ένας υπέροχος κόσμος συναισθημάτων που εκφράζουν τα παιδιά όλου του κόσμου.
Το βιβλίο "Γέφυρες από γρανίτα" του γιατρού Γεωργίου Καραμανλή είναι αφιερωμένο σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, όπου πρωταγωνιστούν οι παιδικές ψυχές.

8,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Κόντρα στο κατεστημένο των διαπλεκόμενων σχέσεων και το δίκαιο του ισχυρού, που αποτελούν το δίπτυχο στην "κοινωνία των μεγάλων", υπάρχει ένας υπέροχος κόσμος συναισθημάτων που εκφράζουν τα παιδιά όλου του κόσμου. Το βιβλίο "Γέφυρες από γρανίτα" του γιατρού Γεωργίου Καραμανλή είναι αφιερωμένο σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, όπου πρωταγωνιστούν οι παιδικές ψυχές. Με ευρηματική γραφή, ο συγγραφέας παραθέτει την αλληλογραφία μικρών παιδιών από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη Γη. Από το Ισραήλ και τη Γερμανία, στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, στο Σουδάν και την Αιθιοπία μέχρι το Βανκούβερ και το Ναϊρόμπι... Τα παιδιά εκθέτουν τα πιστεύω τους, οικοδομώντας φιλίες ανιδιοτέλειας και λειτουργώντας παγκοσμιοποιημένα χωρίς προβλήματα, δημιουργώντας... "Γέφυρες από γρανίτα". Το βιβλίο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, σε όλους όσοι επιθυμούν να γίνουν αποδέκτες ενός μηνύματος συμπαράστασης, συντροφικότητας, επικοινωνίας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αγάπης.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-426-300-5
Book pages: 
123
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Καραμανλής γεννήθηκε στα Άθυρα του νομού Πέλλας και σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει εκδώσει πέντε ποιητικές συλλογές και τέσσερα πεζογραφήματα. Είναι μέλος του Ομίλου Διεθνοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας και της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών. Έχει τιμηθεί με βραβείο ποίησης και έργα του περιλαμβάνονται σε αρκετές ποιητικές ανθολογίες.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-426-300-5
Book pages: 
123
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο