Product

Γίνε ταχυδακτυλουργός

Product

Γίνε... ξεφτέρι!

Γίνε το μωρό μου

Κωδικός:
161788
Description: 

Η Maud, Λονδρέζα αριστοκράτισσα, παντρεύει την ανιψιά της Gloria με τον Christy, Σκωτσέζο μεγαλοαγρότη. Είναι σίγουρη ότι ο γάμος αυτός θα έχει πολλές δυσκολίες και για την καλομαθημένη Gloria, αλλά και για την ίδια που θα έχει για συμπέθερο τον John παραδοσιακό Σκωτσέζο αυτονομιστή.
H σύγκρουση είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο φαντάζεται, όταν εκείνη και ο John πρέπει να ταξιδέψουν μαζί ως την Αμερική για να φέρουν πίσω ένα μωρό.

6,64 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Maud, Λονδρέζα αριστοκράτισσα, παντρεύει την ανιψιά της Gloria με τον Christy, Σκωτσέζο μεγαλοαγρότη. Είναι σίγουρη ότι ο γάμος αυτός θα έχει πολλές δυσκολίες και για την καλομαθημένη Gloria, αλλά και για την ίδια που θα έχει για συμπέθερο τον John παραδοσιακό Σκωτσέζο αυτονομιστή. H σύγκρουση είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όσο φαντάζεται, όταν εκείνη και ο John πρέπει να ταξιδέψουν μαζί ως την Αμερική για να φέρουν πίσω ένα μωρό. Ένα μωρό για την Gloria, η οποία μετά από μία αποτυχημένη εγκυμοσύνη καταφεύγει στην υιοθεσία. Συνήθειες, συμπεριφορές και διαφορές θα βγουν στην επιφάνεια και ο πόλεμος θα κηρυχτεί επίσημα με αλλεπάλληλες ανατροπές.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-322-414-6
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-322-414-6
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο