Product

Γαλήνη

Product

Γαλήνη, αγάπη, θεραπεία

Γαλήνη

Κωδικός:
173356
Description: 

"Μυθιστόρημα συγκροτημένο, ψυχικό και ποιητικό, με άπειρα δραματικά και ηθογραφικά στοιχεία, με ανθρώπινες ανυψώσεις και καταπτώσεις, η βίβλος του πόνου και του αγώνα να ενωθεί η ανθρώπινη σάρκα, ο ανθρώπινος νους, το ανθρώπινο ναυάγιο με το ξερό ή το υγρό χώμα και να βλαστήσει η ελπίδα.

Αληθινό είναι εκείνο που γράφεται με αίμα, κατά τον μεγάλο ποιητή, και ο Ηλίας Βενέζης με το αίμα της ψυχής του έγραψε τη "Γαλήνη". Που είναι και μια γαλήνη πνεύματος, γαλήνη δημιουργίας, το θαυμαστότερο λογοτεχνικό βιβλίο του τελευταίου καιρού".

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Μυθιστόρημα συγκροτημένο, ψυχικό και ποιητικό, με άπειρα δραματικά και ηθογραφικά στοιχεία, με ανθρώπινες ανυψώσεις και καταπτώσεις, η βίβλος του πόνου και του αγώνα να ενωθεί η ανθρώπινη σάρκα, ο ανθρώπινος νους, το ανθρώπινο ναυάγιο με το ξερό ή το υγρό χώμα και να βλαστήσει η ελπίδα. Αληθινό είναι εκείνο που γράφεται με αίμα, κατά τον μεγάλο ποιητή, και ο Ηλίας Βενέζης με το αίμα της ψυχής του έγραψε τη "Γαλήνη". Που είναι και μια γαλήνη πνεύματος, γαλήνη δημιουργίας, το θαυμαστότερο λογοτεχνικό βιβλίο του τελευταίου καιρού". Μιχ. Ροδάς "Λογοτεχνικά βιβλία. Η "Γαλήνη" του κ. Βενέζη" "Ελεύθερον Βήμα", Δευτέρα 4 Μαρτίου 1940
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-503-054-3
Book pages: 
329
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-503-054-3
Book pages: 
329
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο