Product

Γεννημένοι νικητές

Product

Γεννημένος δρομέας

Γεννημένοι νικητές

Κωδικός:
120583
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Όλοι μας είμαστε Γεννημένοι Νικητές και παρότι σαν παιδιά έχουμε αυτοπεποίθηση, συχνά, καθώς μεγαλώνουμε, τη χάνουμε. Τις περισσότερες φορές, η αυτοπεποίθηση μας εξανεμίζεται μαζί με τα όνειρα μας. Ερωτηματικά του τύπου "τι θα γίνει αν...", "κι αν αποτύχω;" ή "μήπως είναι καλύτερα να περιμένω;" στην καλύτερη περίπτωση μας κάνουν να μένουμε στάσιμοι και, στη χειρότερη, να κάνουμε βήματα προς τα πίσω.
Όσο κι αν μας φαίνεται απίθανο, όμως, όσο κι αν η ζωή δεν «μας τα έφερε» όπως θα θέλαμε, μην ξεχνάτε ποτέ ότι, όλοι μας, είμαστε Γεννημένοι Νικητές!

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλοι μας είμαστε Γεννημένοι Νικητές και παρότι σαν παιδιά έχουμε αυτοπεποίθηση, συχνά, καθώς μεγαλώνουμε, τη χάνουμε. Τις περισσότερες φορές, η αυτοπεποίθηση μας εξανεμίζεται μαζί με τα όνειρα μας. Ερωτηματικά του τύπου "τι θα γίνει αν...", "κι αν αποτύχω;" ή "μήπως είναι καλύτερα να περιμένω;" στην καλύτερη περίπτωση μας κάνουν να μένουμε στάσιμοι και, στη χειρότερη, να κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Όσο κι αν μας φαίνεται απίθανο, όμως, όσο κι αν η ζωή δεν «μας τα έφερε» όπως θα θέλαμε, μην ξεχνάτε ποτέ ότι, όλοι μας, είμαστε Γεννημένοι Νικητές! Ξανακερδίστε τον θαρραλέο, αποφασιστικό κι ευτυχισμένο εαυτό σας!
Subtitle: 
Ανακαλύψτε το νικητή που αναμφίβολα κρύβεται μέσα σας!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-336-Χ
Book pages: 
334
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Robin Sieger είναι πρόεδρος της εταιρείας Sieger International Ltd που εκτιμάται ιδιαίτερα για το έργο της στην αυτοβοήθεια και στην προσωπική ανάπτυξη. Απευθύνεται σε μια πολύ ευρεία γκάμα κοινού, από εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο Fortune 100 μέχρι και παιδιά.
Τα δικαιώματα του βιβλίου "Γεννημένοι νικητές" πουλήθηκαν σε πάνω από εξήντα χώρες, ενώ μια τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο πρόγραμμά του άρχισε να μεταδίδεται τον Οκτώβρη του 2004.

Subtitle: 
Ανακαλύψτε το νικητή που αναμφίβολα κρύβεται μέσα σας!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-336-Χ
Book pages: 
334
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο